Connecting site...
izmirden gri e36 3.28 i
4 kapı 3.28 siyah
Connecting site...
eğer yazılanlar gibiyse muhteşem bir araç. içi dışı ve duruşuylada yazılanları destekliyor gibi gözüküyor.
Connecting site...
bu yeni kasayı yapanlarda insan olamazbambaşka birşey oldu bu kasalar. hele şu arka koltuklardaki yolcuya yönelik konfor bambaşka duruyor
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
2000 model otomatik laguna alınırmı ?![]()
Sekolive'a sormuştum ben, oldukça detaylı yazmıştı ama sorduğunla ilgili olan kısım burda;
"alırken 2.0 RXT modelini ve manuelini tercih etmeni öneririm."
Rica ederim, otomatik istiyorsan bence o sınıfta değerlendirilebilir.
Connecting site...
Manuel de iyi,
Connecting site...
Aha dizeli de gelmiş yahu. Bunu yeni öğrendim sağolasın.
Kupır es jantı yakışmış onu da öğrenmiş olduk. 7-8 aya düşünüyorum bro ben. Mayısa
Kalsın 4-5 zayıf yahu. Olur o kadar motor gücü ve hacmi belli. Beklediğimden olumlu yorumlar alıyorum. Zaten sevdiğim de bir kasaydı. Piyasası da güzel. Bakalım mayısa neler olacak.![]()
Instagram: mutusgarage
Çok teşekkür ederim ilginiz ve zaman ayırdığınız için ankara dakini favorilerime aldım özellikle otomatik arıyorum iş yerim yokuşta aslında fazla dik değil ama manuel araba dert oluyo bana özelikle arka tampona yapışıp park eden araba varsa dayıyorum çıkartırken onun için mecbur kalırsam manuel alıcam önceliğim otomatik![]()
Rica ederim, avensisin o kasası çok güzeldir. Manuel kullanma fırsatım oldu araba bitik olmasına rağmen beğenmiştim.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)