Connecting site...
subaru olsun blobeye olsun...
Connecting site...
subaru olsun blobeye olsun...
tabi ya ...
Vento'lar hakkında bilgisi olan varmı acaba ve fiyat hakkında düşünceler nedir ?
Connecting site...
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
emre senerin eski arabası.
http://www.techturkey.com/forum/memb...emresener.html
Dün gece tüm sayfalara tek tek baktım yapım aşamasını okudum ve emresener bey bir mesajında 11750 ye sattığını söylemiş fakat şuan ilana veren kişi ile görüştüm komple motor yaptırdığını söyledi.Motoru emre abi mi yaptırdı yoksa yeni sahibimi onu merak ediyorum ve fiyat 15.000 den aşağı olmaz dendi.Araba güzel ama fiyat biraz fazla gibime gelıyor fikir verme konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba öncelikleAz önce yine görüştüm sahibi ile , motor,baskı balata, aksler,ön takım vs yürüyen aksam sıfırlandı dedi.Jant lastik yeni almışlar ve müzik sistemini değiştirmişler.Birazdan bir aksilik olmazsa gidip bakıcam nasip kısmet.
Astrayı sattığıma binlerce kez pişmanım diyebilirim.Neden sattım bende bilmiyorum.Kaportacımda çay içiyoduk üstünde satılık bile yazmıyoken gelip alıp gittiler![]()
2013 A45 AMG
Connecting site...
Aracın 0'ı 950.000TL'ymiş. Dediği lafa bak ya.
2002 model arabayla 2014 arabayı mukayese ediyor.
Connecting site...
Hadi bunu da paylaşıp çıkıyorum
400.000€
Connecting site...
şu mercedes'lerin ön yolcu tarafında, sol ayak kısmında gazetelik gibi bi file var. bir ilandaki de sağlam olsun be...![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)