Connecting site...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...39763689/detay
bunlar nasıl acaba? başıma bela mı almış olur muyum yoksa güzel güzel kullanabilir miyim? ya da bu civarlara yakıtı aşırı olmayacak (40-50kuruş civarı) otomatik 4x4 ne alınabilir?
Connecting site...
Şansıma sövmekten başka bir şey gelmiyo içimden![]()
3.1 td leri geç 1 sene üretildi zaten üstündeki motorlar sıkıntılı vm italyan motor..
2.7crd ler iyi mercedes motoru ml lerdede o seneler kullanıldı güzel araçlar ama yaşları ve km leri var.. bizdede pedere almışdık bir ara vardı..
şahsen bu satten sonra böyle bir araç alıcaksan ben olsam 5 bin tl yi ayırırdım bir köşeye aracın fiyatı dışında aracı aldıkdan sonra motoru komple çıkartıp bir güzel sıfırlardım.. kafam kulağım rahat ederdi tertemiz sıfır motorlu araca binerdim yıllarcana..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Abi aynı fikirdeyim, hatta şöyle bir düşüncem var bunlarla ilgili hep: motoru nasıl olsa yaptırmak gerekecek, kasa düzgün bir araç alsam mümkün olan en uygun fiyata. Aldığım gibi de motoru, ön takımı elden geçiriyim öyle bineyim. Bütün bu işleri yapmak ne kadar masraflı olur acaba
ben 2.5 kitlenmiş sorento motorunu 3 bin tl ye topladım enjektörler revize ederek enjektörleri sıfır alsam 5 bin tl yi bulurdu.. revizede aynı şey zaten içini sıfırlıyorlar..
neyse biz toplarken aynen motoru çıkartılmış sıfırlanmakda olan bir 2.7 crdi vardı ama adam kendine binmelik topluyor paraya kıymış.. her şeyin sıfırını getirtmiş 5 bin tl ye mal olmuşdu bu dediğim 1.5 senelik mevzu aynıdır gene fiyatlar sanırım hemen hemen..
iş kaportası, elektrik donanımı, içi temiz, sağlam, motoru bitik o yüzdende fiyatı oldukça düşük bir gc bulmakda öyle bulunursa zararda çok çok az olur.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Ölç alttan üstten cm2 sini hesapla onu debanane yav sen ne diyeceğinden
sonuçta demek istediğim küçük bi hasarda da düzeltmesiydi şusuydu busuydu verniğin geldiği alan büyüyo.. Ölçelim senin arabanı da boya makinesiyle tahmin ettiğinden fazla alan çıkarair brush la atmadıysa boyayı verniği
Boyasız 206m vardı ışıkta dalmışım öndekine vurdum kaputun ucu boyanıcaktı sadece yarıya kadar geldi vernik.. Neden komple boyalı yazıyım ki
X5 in bagajına aldığım gün ayran kamyonetinin kapısını çarptı öküzün biri.. Onda da yarıya kadar geldi vernikle neredeyse sorana da 30 40 cm bi alanda boya var sadece bagajda diyorum komple boyalı olmasıyla aynı şey mi
Connecting site...
Bu 2.5 tdı touaregler nasıldır alınsa üzer mi ?
Hadi yaaaBabama bakıyoruz kendısının beli rahatsız olduğu için alçak araçlara binemiyor artık. en fazla 60.000 bütçe var Nissan quahqai istiyor ama bana da tuhaf geliyor o araçlar oldum olası.
Bu santa-fe ler nasıl araç abi sence ?
Connecting site...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...44402774/detay
güzel 197 beygirliklerine bakın derim 2.2 crdi hem az yakıyor hem triptironik 6 ileri olması lazım onlarda
Connecting site...
güzelmiş![]()
bisiklet niyetine günlük az yakan araç bakanlar değerlendirebilir
1.1 crdi
Connecting site...
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Dodge nitroda bakabilirsiniz yaklaşık 4 senedir kullanıyoruz şuana kadar hiçbir sıkıntı çıkartmadı fiyatına göre alınabilecek en güzel 4x4 bence.
Connecting site...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...47444111/detay
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)