User Tag List

Sayfa 995/1480 İlkİlk ... 495895945985993994995996997100510451095 ... SonSon
28115 sonuçtan 18.887 ile 18.905 arası

Konu: Kıskanma Favorilerini paylaş

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oğuzhan K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu buçuk boyalı parçalarda yeni çıktı yarım parça boyayı anlamam . Avuç içi vs neyse yarısı boyalıysa boyalıdır
    asıl avuç içi kadar olayı yalan.. avuç içi kadar yere düzeltmesi macunu zımparası astarı boyası verniği zaten parçanın yarısını buluyo

Oğuzhan K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    asıl avuç içi kadar olayı yalan.. avuç içi kadar yere düzeltmesi macunu zımparası astarı boyası verniği zaten parçanın yarısını buluyo
    Geçenlerde yağmurlu bir günde dönerken çamurluğu direğe vurdum bir karış kadar ezildi . Usta macunladı boyadı bir karıştan biraz daha fazla yer aldı araç Citroen C5 . Fotoğrafını bilgisayardan girince atarım . Ben ne diyeyim çeyrek parça boyalı mı ?

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Connecting site...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...39763689/detay

bunlar nasıl acaba? başıma bela mı almış olur muyum yoksa güzel güzel kullanabilir miyim? ya da bu civarlara yakıtı aşırı olmayacak (40-50kuruş civarı) otomatik 4x4 ne alınabilir?

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Connecting site...

Şansıma sövmekten başka bir şey gelmiyo içimden
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı exca- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunlar nasıl acaba? başıma bela mı almış olur muyum yoksa güzel güzel kullanabilir miyim? ya da bu civarlara yakıtı aşırı olmayacak (40-50kuruş civarı) otomatik 4x4 ne alınabilir?

3.1 td leri geç 1 sene üretildi zaten üstündeki motorlar sıkıntılı vm italyan motor..

2.7crd ler iyi mercedes motoru ml lerdede o seneler kullanıldı güzel araçlar ama yaşları ve km leri var.. bizdede pedere almışdık bir ara vardı..

şahsen bu satten sonra böyle bir araç alıcaksan ben olsam 5 bin tl yi ayırırdım bir köşeye aracın fiyatı dışında aracı aldıkdan sonra motoru komple çıkartıp bir güzel sıfırlardım.. kafam kulağım rahat ederdi tertemiz sıfır motorlu araca binerdim yıllarcana..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3.1 td leri geç 1 sene üretildi zaten üstündeki motorlar sıkıntılı vm italyan motor..

2.7crd ler iyi mercedes motoru ml lerdede o seneler kullanıldı güzel araçlar ama yaşları ve km leri var.. bizdede pedere almışdık bir ara vardı..

şahsen bu satten sonra böyle bir araç alıcaksan ben olsam 5 bin tl yi ayırırdım bir köşeye aracın fiyatı dışında aracı aldıkdan sonra motoru komple çıkartıp bir güzel sıfırlardım.. kafam kulağım rahat ederdi tertemiz sıfır motorlu araca binerdim yıllarcana..
    Abi aynı fikirdeyim, hatta şöyle bir düşüncem var bunlarla ilgili hep: motoru nasıl olsa yaptırmak gerekecek, kasa düzgün bir araç alsam mümkün olan en uygun fiyata. Aldığım gibi de motoru, ön takımı elden geçiriyim öyle bineyim. Bütün bu işleri yapmak ne kadar masraflı olur acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı exca- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi aynı fikirdeyim, hatta şöyle bir düşüncem var bunlarla ilgili hep: motoru nasıl olsa yaptırmak gerekecek, kasa düzgün bir araç alsam mümkün olan en uygun fiyata. Aldığım gibi de motoru, ön takımı elden geçiriyim öyle bineyim. Bütün bu işleri yapmak ne kadar masraflı olur acaba
    ben 2.5 kitlenmiş sorento motorunu 3 bin tl ye topladım enjektörler revize ederek enjektörleri sıfır alsam 5 bin tl yi bulurdu.. revizede aynı şey zaten içini sıfırlıyorlar..

neyse biz toplarken aynen motoru çıkartılmış sıfırlanmakda olan bir 2.7 crdi vardı ama adam kendine binmelik topluyor paraya kıymış.. her şeyin sıfırını getirtmiş 5 bin tl ye mal olmuşdu bu dediğim 1.5 senelik mevzu aynıdır gene fiyatlar sanırım hemen hemen..

iş kaportası, elektrik donanımı, içi temiz, sağlam, motoru bitik o yüzdende fiyatı oldukça düşük bir gc bulmakda öyle bulunursa zararda çok çok az olur.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oğuzhan K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçenlerde yağmurlu bir günde dönerken çamurluğu direğe vurdum bir karış kadar ezildi . Usta macunladı boyadı bir karıştan biraz daha fazla yer aldı araç Citroen C5 . Fotoğrafını bilgisayardan girince atarım . Ben ne diyeyim çeyrek parça boyalı mı ?
    Ölç alttan üstten cm2 sini hesapla onu de banane yav sen ne diyeceğinden sonuçta demek istediğim küçük bi hasarda da düzeltmesiydi şusuydu busuydu verniğin geldiği alan büyüyo.. Ölçelim senin arabanı da boya makinesiyle tahmin ettiğinden fazla alan çıkarair brush la atmadıysa boyayı verniği

Boyasız 206m vardı ışıkta dalmışım öndekine vurdum kaputun ucu boyanıcaktı sadece yarıya kadar geldi vernik.. Neden komple boyalı yazıyım ki

X5 in bagajına aldığım gün ayran kamyonetinin kapısını çarptı öküzün biri.. Onda da yarıya kadar geldi vernikle neredeyse sorana da 30 40 cm bi alanda boya var sadece bagajda diyorum komple boyalı olmasıyla aynı şey mi

Oğuzhan K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ölç alttan üstten cm2 sini hesapla onu de banane yav sen ne diyeceğinden sonuçta demek istediğim küçük bi hasarda da düzeltmesiydi şusuydu busuydu verniğin geldiği alan büyüyo.. Ölçelim senin arabanı da boya makinesiyle tahmin ettiğinden fazla alan çıkarair brush la atmadıysa boyayı verniği

Boyasız 206m vardı ışıkta dalmışım öndekine vurdum kaputun ucu boyanıcaktı sadece yarıya kadar geldi vernik.. Neden komple boyalı yazıyım ki

X5 in bagajına aldığım gün ayran kamyonetinin kapısını çarptı öküzün biri.. Onda da yarıya kadar geldi vernikle neredeyse sorana da 30 40 cm bi alanda boya var sadece bagajda diyorum komple boyalı olmasıyla aynı şey mi
    Keşke herkes senin gibi ufak hasarlarda dese . Bu buçuk yazanların bir kaçına baktım ya tavanda yada tamamına yakını boyanmış . Bana göre o parça komple boyalı fotoğrafı varsa gösterir yoksa uzak dururum .

muratr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dayı gazeteci herhalde
    gazeteci değil sağlam sıkı bir avukattır kendisi öğrencilik zamanımdan beri tanırım aynı zamanda hızlı ama tedbirli bir motorcudur yalnız cok egzantirik farklı pinpirik tam mal alınacak adam tipinde bir insandır.
    ef sedan squad-
    old is cool!

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Connecting site...

Bu 2.5 tdı touaregler nasıldır alınsa üzer mi ?
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı tylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Connecting site...

Bu 2.5 tdı touaregler nasıldır alınsa üzer mi ?
    zamanında konusu geçmişdi elektriksel donanımsal arızaları çok olduğu söylenmişdi parça fiyatlarıda el yakıyor tabiki bilhassa sitede zamanında kullanmış biri vardı unuttum şimdi illallah ettiğini söylemişdi eski sayfalarda bulabilirsin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zamanında konusu geçmişdi elektriksel donanımsal arızaları çok olduğu söylenmişdi parça fiyatlarıda el yakıyor tabiki bilhassa sitede zamanında kullanmış biri vardı unuttum şimdi illallah ettiğini söylemişdi eski sayfalarda bulabilirsin..
    Hadi yaaa Babama bakıyoruz kendısının beli rahatsız olduğu için alçak araçlara binemiyor artık. en fazla 60.000 bütçe var Nissan quahqai istiyor ama bana da tuhaf geliyor o araçlar oldum olası.

Bu santa-fe ler nasıl araç abi sence ?

Connecting site...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...44402774/detay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    güzel 197 beygirliklerine bakın derim 2.2 crdi hem az yakıyor hem triptironik 6 ileri olması lazım onlarda

korkmazz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

uerbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Connecting site...

güzelmiş

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bisiklet niyetine günlük az yakan araç bakanlar değerlendirebilir

1.1 crdi

Connecting site...

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hadi yaaa Babama bakıyoruz kendısının beli rahatsız olduğu için alçak araçlara binemiyor artık. en fazla 60.000 bütçe var Nissan quahqai istiyor ama bana da tuhaf geliyor o araçlar oldum olası.

Bu santa-fe ler nasıl araç abi sence ?

Connecting site...

Connecting site...
    Dodge nitroda bakabilirsiniz yaklaşık 4 senedir kullanıyoruz şuana kadar hiçbir sıkıntı çıkartmadı fiyatına göre alınabilecek en güzel 4x4 bence.

Connecting site...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...47444111/detay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nakayama Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dodge nitroda bakabilirsiniz yaklaşık 4 senedir kullanıyoruz şuana kadar hiçbir sıkıntı çıkartmadı fiyatına göre alınabilecek en güzel 4x4 bence.

Connecting site...

Connecting site...
    Nitro da düşündüm ama parça ve 2. el konusun da sıkıntı olur dıye tahmın edıyorum. Özellikle 2. el önemli biz biraz kurtluyuz en en fazla 2 sene biner babam adım gibi biliyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)