35-40.000'e kadar otomatik bakanlar için... düşük km, yüksek model, full donanım, yol tutuş, sürüş keyfi, kolay ikinci el, servis vs...
titanium
Connecting site...
Connecting site...
titanium x
Connecting site...
35-40.000'e kadar otomatik bakanlar için... düşük km, yüksek model, full donanım, yol tutuş, sürüş keyfi, kolay ikinci el, servis vs...
titanium
Connecting site...
Connecting site...
titanium x
Connecting site...
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
donanım konfor ve farklılık olarak epeyce tatmin eder ama satışı noter değilde nikah dairesinde yapmak gerekir
Connecting site...
bu kasa roverlarda da ilk kez dizel olduğunu gördüm. bu motor rover üretimi bir motor mu acaba bilenimiz var mıdır?
Connecting site...
rover bmw üretimlerinde dizel motor var 25 serisinde bende ilk defa gördüm ama 75 serisinde bmw nin e46 e39 ve o zamanın x3 serisinde kullandığı 2.0 dizel motor bulunmakda..
bu arada bu 75 sw düşündüğüm araç ise efsane türkiyeye adetli girdi bu araçlardan ve içlerinde 2 tanesi full olarak sipariş edildi o zamanlar full+full bir ara baya reklamlarda oynamışlığı vardı bir 75 sw banka ve benzinlik reklamlarında..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
roverın bmw üretimleri genel olarak çok iyi.. özellikle rover 25 in cross bir versiyonu var benim çok hoşuma gidiyor birde 75 sedanlarda yolda çok yakışıklı duruyor jaguar havası var.. ön göğüsde klasik saat ahşap kaplamalar tam ingiliz tarzı..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
jaguar rover mg marka araçlar bende hep farklı yere sahiptir tamam alıp bineceğim bir araç değildir ama değişik bir sempatim var denebilir
ingiltere 2. el fiyatlarına baktımda gerçekten komik ya maksimim 1000 pound fiyatla satılıyorlar onlarda 2,5 v6 motorlu full dolulardan.
bu dediğin cross versyon sanırım abi
Connecting site...
buda çok klas duruyor ama piyasa şartlarında cesaret edipte almak çok güç
Connecting site...
Sizin gibi düşünen insanları seviyorum ya.. Rover neymiş demeyen, MGF diye marka mı var demeyen )) Benim çok ilgimi çeken araçlar evet belki bu ülkede binmek mantıksız ama sempati beslemek bedava.. 75 modeli, streetwise modeli muazzam araçlar.. Orta sınıf elitlik nasıl olur? un cevabı belkide.. Bazı olumsuzlukları göz ardı edersek aslında sahip olmakta mantıksız sayılmaz o paralara bu donanım, keyif, ayrıcalık bedava..
aynısı annem de var bu paraya alınacak en mantıklı araçlardan birisi. en büyük sorunu cam tusları bozuluyor sunroof lastıgı cabuk erıyor 2 senedir bız de araç 3 defa sunroof lastığı değiştirdik. Şehir içi 60 kurus yakıyor ve tup takılamıyor bunlara. bizimki şuan 290.000 de şukur motor ya da şanzıman da bı sorun yaşamadık. Yağ su koyup devam edıyoruz![]()
canlı halinide gördüm gerçekten dış görsel olarak yapılmış en iyi pololardan birisi bana göre
Connecting site...
Connecting site...
Bunun zamanın da haberi vardı, sahıbı amca. zamanın da 2 ev parası verıp aldım, benzın masrafı yuzunden bınemıyorum demişti. şimdi 1 ev parasını kurtarma pesın de![]()
Dağa taşa sürmelik
Connecting site...
Çok mantıklı bunlar
Connecting site...
Efsane devam etmeliydi
Connecting site...
Parasına göre çok iyi
Connecting site...
Daha ne olsun
Connecting site...
rover 75 ler gerçekten çok klas otomobiller.yıldırım mayrukta bunlardan bir tanesi hala da biniyor.içi dışı kokusu o göstergeler.. gerçekten ingililz zarifliği.. ama istenen fiyatlar çok yüksek. kesinlikle alınıp binilir otomobiller uygun fiyat olduğu zaman..
keza korkunç zevklidir mgf ler.. boş beleş civic parasına el değiştiriyorlar..
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
85 bine kadar bir ablama araba bakıyoruz max. 2-3 yaşında km düşük eski arabası corsa ne önerirsiniz
Bayadır ilanda, RWD hot hatch sevenler için birebir.
2005 BMW 1.30i M Paket
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)