yanlış hatırlamıyorsam bu mazdanın 2.0 atmosferiklerine lpg takılmıyordu yani takan vardır elbet ama tavsiye edilmiyordu bu sübabpları aliminyummuydu neydi öyle bir şeydi opel 1.6 lardaki gibi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Connecting site...
işte bunu sevıyorum
edit bunu da seviyorum![]()
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...50085456/detay
lpg takılır mı bilmiyorum ama çok yaktığı doğrudur.mazda 6 güzel araç gerçekten. parasının otomobili bence.
![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Mazdalara lpg takilmaz diye birşey yok ama 20bin sonra subab eydiği doğrudur. Mazda 3 de başimiza geldi.
Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.
Connecting site...
bence çok güzel araba kaçırmamak lazım
2.0 oto, benzinli ve o ağırlıkta bir araç için 11-12 ltlik çok ddeğil bence.(fabrika verisinden bahsediyorum)
Instagram: mutusgarage
yalnız 6 nın piyasası cidden fena düşmüş ben şunun şurasında D segmentinde 2 yıl öncesine kadar radikal bir araba alıyım diye aranıyordum legacy mi sonatamı mazda 6 mı saab 9-5 lere gittim geldim accord 2.2 cdti arandım falan derken o sıra baya araştırmışdım mazda 6 yı 45 e kadarda verebilirdim.
bir tane bile o fiyatlara bulamamışdım bu yeni kasalardan hep 60 adam gibi full+full leri 65 lerden başlıyordu dediğimde öyle uzağa gitmeye gerek yok şunun şurasında 2014 ün başındayız saymıyorum o yüzden bu yılı 2 yıl öncesi 2011 yılı idi.. o zamanlar bu fiyatlara olsaydı kesin kez almışdım.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Connecting site...
Yeaa
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Gerçekten dalga falan geçmiyorum, bu kondisyonda bu fiyata bu amcadan bu araba alınır.
Connecting site...
edit: üstüste iki post olmuş, üzgünüm.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Connecting site...
bilen eden varsa yakit durumlari nedir acaba ? bide tüp uyumu açisindan nasillar?
Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.
Seytan diyorki...
2007 Mercedes E63 AMG Designo, Panoramic, Mint
Connecting site...
Bu yukarıdakini zaten biliyorduk, dibimiz düşüyorduDaha dolu kardeşi düşmüş ilanlara
Connecting site...
Çok fena aklımı çeliyor, hayırlısı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)