tl ile euroyu karıştırmış galiba
boş geçmeyelim çok hoşlaşıyorum şu jettalara yavv
Connecting site...
ef sedan squad-
old is cool!
Benim en çok güldüğüm bazı ilanlarda adam takmış bir double birde anfi
double'ına bakıyorum ederi olsa olsa 500-600 tl misal anfiside 100-200 tl lik bir şey adam yazmış 5 bin tl lik tesisat var... bazısıda tesisat yerine özel sistem yazmış
![]()
sanki nasa uzay üssüne bağlanıyor![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
micra c+c
Connecting site...
fotoğraflar
Connecting site...
Aynen abi bir iki yerde daha duydum bu elektrik sorunlarını. Yanaşılmaz anlaşılan.
Ya beni az çok biliyorsun abi. Absürt ve babacan araba seviyorum.Yani yolda fazla göremeyeceğin arabaları kullanmayı severim. Örnek: Chery Kimo
Ufak ama nadir...
Dediğim gibi elektrik sorunlarını öğrendim. Ancak çok sevdiğim bir model. Bir de fazla kurcalamalık istemiyorum. Günlük kullanacaktım aslında![]()
Peki bundan vazgeçtik gibi diyelim. Bana böyle fazla nadir olmayan(yani az buçuk ta olsa piyasası olan) ancak baba bir araba ne önerirsin?
alırsan müptelası olursunarabaya binip kapıyı kapatıyorsun sol tarafından emniyet kemeri ileriye doğru geliyor bak bak düşünmesi bile mükemmel
![]()
hiçbir sorun dert tasa çıkarmaz al gitsin, benimde aklımda olan bir kasa bu
birkaç kez yaşlı amca kullanırken denk geldim bu arabaya
günlük kullanıcaksan 1.6-2.0 motoru bence geçme.. F segmentine girersen günlük kullanımda yakıtı otoparkı trafiği yorar seni hem maddi açıdan hem manevi açıdan para aralığını bilmiyorum ama 3-4 sayfa önce 10-15 bin tl aralığında araçlar diye bir paylaşımım olmuşdu o ilandaki arabalara takılma onları sembolik koydum ama baya bir araç koydum sevebiliceğin bir şeyler çıkabilir.. benimde kafamda bir şeyler varda sen bir oraya bakın sonra konuşuruz
projelik derken restorasyon diyorsan bu tür araçlar o kadarda restorelik tarzda eski araçlar değil temizini bulursan boyası iyi durumda olan en fazla bir derisini yenilersin![]()
şahsen bu tip bir araç alıcak olsam ben modernize ederdim güzel olurdu..xenon,park sensörü,far sensörü,güzel full camları kaldıran follow me home özelikli alarm,multimedia sistemi v.b
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
E veya F segmenti istiyorum abi. Arabaya harcadığım benzin parasına acımam abi ben.2.0 motoru geçmemek tabii ki önemli ancak E segmentinde 2.0 iyide F'te sıkıntı olur zaten. O ilanlara teker teker baktım ama yok içime sinen bir şey çıkmadı. Bütçe o E38'inki kadar veya biraz daha fazlası olabilir. Sen kafandakileri dök bi
![]()
mercedes sec al o zaman bul belanışaka bir yana 2.0 F segmenti yok zaten..
E sgmenti üreten firmalarda belli aslında fazla bir manevra alanın yok..
5 serisi E serisi volvoda s60 yada s80 serisi yada eski 850 yada s70 t5 tarzı bir şey.. olabilir
Bunlar sıradan krişe dersen saab 9-5 , rover 820ti falanda olabilir.. alfa 166 ve pug 607 gibi enteresan araçlarda var ama bu araçlar hakkında fazla bir bilgim yok..
zaten bunlar dışında araçda yok legend xedos falanda olurda macera olur..
E39'da alacağım araba budur abi. Üstüne tanımam.
Connecting site...
Bu da aklımda aslında.
Connecting site...
Ama yine de aklım onda![]()
Connecting site...
Biraz daha kendime güvensem SEC alırım da o dursun şimdilik.Piyasada temiz yok diye kendimi avutuyorum.
![]()
legacy aslında aklımdaydı tamda senlik araç yazıcakdım ama sen e ve f segmenti dışı istemiyorum deyince yazmadım.. yoksa D segmenti desen dolu ve güzel çok araçlar var ama legacy nedense tam senlik gibime geliyor banada..
Benim bu segmentlerle sıkıntım var abi bu kesin.D, E, F hep karıştı
![]()
Sen anladın işte benim istediğim tarz aracı ya. Aklında olsun yani. Absürt bir araba aklına gelirse direk haber et. Arayıştayım![]()
Al sana absürt araç
Connecting site...
169 beygir arkadan itiş 2.7V6 honda legend motoru va şanzımanı var![]()
Cruise control,sunroof,elekrikli hafızalı deri ısıtmalı koltuklar, digital klima v.b bir sürü donanımıda var fiyatıda ideal![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)