restorasyon...AE86
Connecting site...
Koray bundan alın abicim gideri var ))
Connecting site...
stepway olmayan dizel kurtarırmı
Connecting site...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...50288765/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...47435025/detay
1881 - 193∞
Özellikle darkmoon abiden ve diğer favori araçlarınız müdavimlerinden 2002 model ve üstü otomatik, ilk araba sahibi olacak bir bayana uygun araç önerisi bekliyorum, önümüzdeki 4 ay içinde alacağız. Benzinli olur dizel olur sorun değil, ama tek olayı sorunsuzluk üst seviyede olmadı. Buradayken ben ilgilenirim ama şehirdışında çalışıyor ablam.
Hyundai'yi bildiğimden sıfır olarak 1.0 oto i10'a baktık, 35bin gibi bir fiyatı var. 2. el corsalara baktık 1.2 onlar da 16 civarı ama sorunsuzluk önemli.
Instagram: mutusgarage
1.9 dci motorlu laguna ve carisma lar vardı baya az yakıyorlardı sanırım o fiyat aralığında en dolusunu bile bulursun.. uzun yolda yakışıda çok az 4.5 lere kadar yakıyor..
vw ninde 1.4 tdi motorlu fabia ibiza falan vardı bulabilirsin sanırım o fiyatlara..
kia cerato varmı o fiyatlara bilmiyorum 1.6crdi onlarda az yakıyor..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
enazıdan daha oturaklı ucucak gibi durmuyo
https://www.youtube.com/watch?v=5Asusu4cXcE
1881 - 193∞
Süslü sümbül işte ya başka n + sı olacak)
komisyon alıcam artık tavsiye başı
honda jazz'lara bakdınızmı benim teyzede var 2004 den beri.. bendede vardı bir ara teyzem eskiyi sattı o kadar çok sevdiki yeni kasasını aldı..
nissan micraların sıfırlarının fiyatları çok ideal yakın bir kız arkadaşıma bakmışdık otomatikleri 35 tl lerden başlıyordu sıfır olarak çok iyi rakamlar ..
polo otomatik yada yakıt önemli değilse a3 benzinli otomatik..
mazda 3 lerin otomatiklerindende ben sıkıntı çeken duymadım..
benim fikirlerim bunlar..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
1.2 corsa c otomatiğine teyzem ilk arabası olarak uzun süre bindi, bi sıkıntısı olmadı bi kez F diye bi şanzıman ağrızası verdi onuda ufak bi parça değişimiyle 300 lira gibi bişeye yaptırdılar. Onun için sıkıntı olmaz ama sen falan bineceksen kanser olursun. Tam otomatik her zaman daha iyidir bu konularda.
Jazz hiç aklıma gelmemişti. Civiclerdeki 4 ileri şanzıman varsa eğer sorunsuz bi şanzımandı evet. Mantıklı bi araç, sıfır olarak a3'e kadar çıkamayız da, mazda 2, i20 olabilir.
Abi komisyon sıkıntı değil hallederiz. Bi ablama beğendirebilip araba alabilsek.![]()
Ben binmeyeceğim, ablam kullanacak ben en fazla ilk aylarda yanında otururum dikkat etmesi gereken hususlar vs. için. Onun dışında evde bir araba daha var. Daha da hızlanacak o da bu yaza.
Teşekkür ettim.![]()
jazz da F1 şanzıman var direksiyondan istersen 7 ileri oluyor direksiyondan vites atabiliyorsun yada normal otomatik kullanabiliyorsun sanırım oda yanlışım olmasın 4 ileri idi..
benim teyzede vardı bendede vardı 2004 modeli bir sıkıntı çekmedim tek sıkıntısı eskilerin şanzıman yağı sık değişiyor değişmesse araba titreme yapıyor yenilerde o sıkıntı yok bilhassa yenisini cam tavan dolu paket alırsanız çok güzel..
sürüşü aşırı rahat bayan için bilhassa arabada burun yok haliyle kullanımı çok rahat..park etmesi çok rahat bayan için..
Jazz'ın sıfır üüretimi bitti mi acaba?
http://honda.com.tr/App_Assets/Fiyat...bil-140117.pdf
Fiyat listesinde yer almıyor çünkü.
Connecting site...
Yahu çok güzel, bizim eve de bundan mı aldırsak. Cam tavan falan. Çok hoş görüntüsü varDeğişik bi çekiciliği var lanetin.
![]()
teyzemde şu an enson kasanın beyazı var en dolusu gerçekden güzel.. 6 yıl 150 bin km garantisi var..
üretimi durmadı Honda Fit - Wikipedia, the free encyclopedia
Belki ellerindeki stoğu eritmek için getirtmeyi durdurmuşlardır belli bir süre yada yeni kasası çıkmışsa yada makyajlı kasa ellerindekini eritmeden yenileri getirtmiyor olabilirler..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)