Superb nin en tutulmayan rengi kahverengi
En ideal kombinasyon bence bu
Connecting site...
Superb nin en tutulmayan rengi kahverengi
En ideal kombinasyon bence bu
Connecting site...
tipi şekli cok iyi şu fiestalar ama azcık geniş ve 1.4tdci 68hp olmasa yada titanium 75 80 falan olsa. çok şey istedim galiba![]()
1881 - 193∞
Connecting site...
Çok hoşuma gitti. Sitede bu kadar diri ve orjinal duran bir G5 yok. Piç etmişler hepsini
zaten şu araçlarla niye oynarlar hiç anlamam .. orjinal prelude gibisi yok..
yolda gördüm mü fiberle orası burası şişirilmiş oynanmış yada garip jantlar takılmış prelude tarzı o sınıfdaki araçlara bakıyorum yazık etmiş mahvetmiş güzelim arabayı diyorum..
ama allah bilir araç sahibi o bakışımı "her yerde aracıma bakıyorlar dikkat çekiyorum" diye algılıyor..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Connecting site...
iki günlük ankara seyahatim bitti. şu clk'ya baktım. km'si doğru ve donanım olarak türkiye'deki en dolusu. ben böyle dolu bi araç görmedim. ahşap direksiyondan koltuk ısıtmalara kadar olabilecek herşey ama herşey var. sadece navigasyon yok. her neyse inceledim... panjurun sağ üst köşesi kırık ve çirkin görünüyor. sürücü tarafı kapı içinde hoparlör kapağı köşesinden çatlayıp kırılmış, içi görünüyor ve o da çirkin durmakta. ön sol tamponun köşesinde de hafif tıklamadan kaynaklanan çocuk eli büyüklüğünde bi ezik var. bunlar haricinde araç nokta hatasız. bu sebeplerden mi vazgeçtim? elbette hayır... aracı aldık, bankaya ve notere gidecez. aman ya Rab'bi; o kadar mı trim sesi olur içeride! ufacık tümsekte veya ana caddelerde bulunan kesik kesik çizgilerden geçerken lıkır lıkır, takur tukur hemen her yerinden ses geliyor. cabrio'ların tavan yapısından mıdır nedir bilemiyorum. daha önce hiç cabrio kullanmadım ama bu kadar trim sesi çok tuhaf geldi, hele bu km'de bi mercedes'ten. bende de trim sesi rahatsızlığı var zaten. ufacık sesten huylanırım. dedim ki abi kalsın, kusura bakma... düşünenler varsa anlatayım dedim; indirim olarak da sadece 500 tl kadar düşüyor abi fiyatını, söyleyim...
bunun dışında emek 4. ve 8.caddedeki tüm galerileri gezdim ama nafile. istediğim gibi bi araç bulamadım. 2008 beyaz e220 cdi vardı, çok özel bi iç mekanı vardı. full doluydu; konsol kahve, döşemeler krem vs... ancak 120.000 dediler.
anadolu jet'e bindim geldim.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
özel güzel dolu + alphina bişey kalmamıs daha
Connecting site...
1881 - 193∞
Kırmızı G5 Prelude Delsolü satarken 2 haftadır bir takas gönderiyordu belki kurtulmak istiyordu belki başka bişey vardı bilmiyorum ama araba bana biraz değişik duruyor gibi geliyor
o bakdığın kasa benim yiğende vardı 4-5 yıl kullandı o aracın kronik sorunu zamanla su almadan ve diğer etkenlerden cabrio motorunun arıza vermesidir..
o aracın yalıtımı izalasyonu iyidir ve gram trim sesi olmaması lazım normal bir clk dan bahsediyorum .. eğer bindiğin araçda varsa bazı parçaları belli nedenlerden açılmış oynanmış v.b olabilir..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)