Çokmu şey istiyorum
Connecting site...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...58818427/detay
Çokmu şey istiyorum
Connecting site...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...58818427/detay
Connecting site...
aslında ucuza alınırsa binilir
arkadaşıma aldık aynı renk aynı yıl aynısından 2.0 limited sunrooflu otomatik bana hitap etmesede arkadaşım bayılıyor 2011 passatını sattı yıllardır istiyordu hanımı izin vermiyordu nihayet hanımındanda izni kopardı aldık .. biz gerçi 26 bin tl ye aldık..
Ucuza tarz şekil yapmak isteyenler için güzel alternatif araba yolda giderken kafaları resmen 180 derece döndürtüp baktırıyor yolda giderken bile arabaya içinde sürene bakıyorlar..
ya bu şekilsiz aracı kim almış diyeyada artık şekli çok farklı diye bilemiyorum
Connecting site...
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
şekil sıfatı goreceli hernekadar ben yanına yanaşmayacak olsamda
senelerdir bişeye benzetemedigim araba . 11 passat verilipde alınmaz hiç bence
neyseki birde bunun bir üst çirkin versiyonu olan cabrio değilona hiç anlam veremiyorm
Connecting site...
1881 - 193∞
Serçe air iyiymiş
Connecting site...
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
FOR US BY US
[/CENTER]
Gaziantep 140 lık dolu tek isme gidiyor galiba@FATİH den başka alan olmadıysa tabi .okadar bekledin yolcumu buda
Connecting site...
1881 - 193∞
Ferro'dan beklenmeyecek hareketler
Connecting site...
dün sıfır a6 ile acarsan'la takas yaptık. dünden beri boya koruması, filmleri falan yapılıyor. 2 saate kadar teslim alacam aracı.
100.000 liraya kadar kompakt bakan varsa o a3'ü kaçırmasın derim. hem 140'lık olup aynı anda alarmlı, kör nokta uyarılı, anahtarsız çalıştırmalı ve geri görüş kameralı a3 bulamazsınız. renk kombinasyonu da cabası.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
ne çok araba değiştiriyosunuz
hayırlı olsun A6
E noldu neden sattınız özel değilse?
sağolun arkadaşlar.
anlatması uzun sürecek bazı alım-satım olayları ve iktisadi meselelerden ötürü sık araç değiştiriyorum. en uzun süreli olarak a3'ü 7 ay kullandım. bunu çok uzun süre kullanmak istiyorum ama benim işler hiç belli olmuyor.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)