TEk hayalim , inşallah allah birgün nasip eder , şu 3 günlük dünyada.
Connecting site...
100binim olsa alırdım be çok asil
Connecting site...
Bununda kombinasyon efsane olmuş
Connecting site...
Connecting site...
beyler cooperı sattım bunu dusunuyorum arac manuel satarı nasıldır yarn oburgun ne tarz sorun cıkartr
Paylaşıldı mı bilmiyorum ama maşallah
Connecting site...
imzasız..
420-500
Connecting site...
Connecting site...
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
air passat
Connecting site...
vay aq hemen düşmüş
s all 4 paceman
Connecting site...
nedir ne değildir pek bilmiyorum ama düşündürüyor
Connecting site...
güzel fiyat borusandaydım dün 290 dı luxury line ı
gidince 2 serisinide görme fırsatı buldum. beklentimin nası altında olduğnu anlatamam size. önden biraz kurtarıyorda arkadan şekilsiz semalsiz bişey .torpido kapagının kıytırıklığına sasırdım ve üzüldüm bakarsanız söyle bir dokunun mıncıklayın vurun anlarsınız![]()
tabi buarada 2.20d showroomdaki etiket fiyatı 190.000 TL ile(m pack. 3.20d duruş sekil sıfat olarak üstünden zıplar). alınırsa 2.0d si için alınır ancak.18-20 yaş ergenleri tavlayabilecek bir araç cla'dan hallice gözümde
1881 - 193∞
Connecting site... '74 TA22 Celica (Mavi olan değil)
Connecting site... '74 911 Targa S
Connecting site... '74 Challenger
Connecting site... '74 Challenger
Connecting site... '72 DeTomaso Pantera
edit (çift post)
Opel Astra 1.6 CDTI 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da
59900TL olana bakmak lazım aslında..
uyanık opel sedanın boşuna koymus ama hb ye koymamış
hb astrada :
edition da 1.3d üstü yok . (68bin)
edition paketin bir üstü enjoy plusu secsen 1.6d var ama 136 değil 110 hplik (71bin)
ejoy plus üstü sport olanda 1.6d 136hp lik (76bin) - 110luk (74bin)
cosmo 136hp (81bin)...
sedan edition 1.6 136hp (74bin)
bir üstü businnes 136lık (77 bin) 110luk (75bin)
bir üstü sport usinnes 136lık (80.5bin) 110luk (79bin)
cosmo 136 (89bin)
1881 - 193∞
Allah nazar değdirmesin inşallah değerini bilen birine gider .
Connecting site...
direk etikete bakma
konfigure edince indirim de ortaya çıkıyor, dündü sanırım doldurdum.
cosmo sedan, infinity, 18 jant paketi, cd600 sunroof vb olan paket dahil yani flex şasi ve deri koltuk hariç full araba 82 bin anahtar teslim fiyat çıkıyor
rakiplerini düşününce astra yine mantıklı arkadaş, çokta güzel araba 1.3 çok ölüydü 1.6 sı iyidir en azından kıçını kaldırır![]()
olm ben doldurmadm bilerek konf.'den yazdıgım fiyatları yoksa afl sunroof diye ugrasmadımen sıkı rakibim hızlanmalarımızda yakın.
![]()
1881 - 193∞
safrane çok güzel bir araçtır, pek çok üst sınıf araca taş çıkarır donanım ve konfor olarak. Öyle ki "anaa araç konuşuyo laa" diyen çok oldu binince, sesli araç bilgisayarı falan var. Bizde 2.0 var, alırken biturbo vardı alın dediler dayım yanaşmadı. Biturbo özellikle çok çok güzel bir araç. Ancak yedek parçası pahalı ve bazı parçaları bulmak çok zordur.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)