Aracın kapısı deişik ve boyalar mevcut.
Connecting site...
tam istedigim kombinasyonda. Araç beyaz tente bordo
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
wagon severlere
Connecting site...
ef sedan squad-
old is cool!
Suna bi aciklik getirelim karisti iyice neyin noldugu, Tr'de 4 tane 1M var, beyaz olan Kosifler'de zaten hic piyasaya bile dusmedi onu saymiyorum.
2 turuncu var, MTE ve AU.
AU ilk satilan. Etiler tarafinda orta yaslarda birisi tarafindan kullaniliyo surekli Bebek'te goruyorum. Ve ustunde ne performance direksiyon koltuk ne de jantlari siyah ki birak app plaka dahi yok. Yani bu ilandaki araba MTE, ki daha once de ayni galeriden ilana cikti sonra ilandan cekildi falan.
Es kaza bakinirken denk geldigim fotograflardan birisini koyuyorum asagiya, kimin cektigini bilmiyorum. Idrive ( ekran ) olup olmama olayiyla ilgili, konsola bakarsaniz oldugunu gorursunuz
----
Bos gecmeyelim;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...61220036/detay
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
@mrtysn alıntı yapıp yarım metre post atmayım dedim.
2-3 post yukarıda da yazdığım gibi arabayı pert eden oldukça yakın arkadaşım. Toplandıktan sonra da galeriye sattılar zaten. Aracı bi kaç kere kullanma fırsatım oldu, ben kullandığımda iDrive mevcut değildi. Forumda da ilanı görünce arkadaşı aradım sonradan iDrive mı taktırdın diye, zaten satmak için topladık neyine para harcayım daha dedi. Kısacası iDrive ı kendisi takmamış.
Koyduğun fotoğrafa bakarak, galerinin de satmak için aldığı araca iDrive takacağını düşünmediğimden yürüteceğim en iyi tahmin aracın ilandan kalktığı 2-3 aylık dönemde birinin alıp iDrive taktırdığı olacak ki ne kadar mantıklı bilmiyorum.
Pert eden kişi zaten yetkili serviste bire bir orijinal haliyle toplattığından iDrive için sigortadan ekstra para alma şansı yok.
Bu araba galeriye ne zaman satildi ben onu da merak ettim acikcasi
Plakanın yamuklugundan anlaşılıyor ki mrtysn'in attıgı fotograf kazadan sonra toplanmış hali. Boyle cok cekistirmeyi sevmem ama dikkatimi cekti yazayım dedim.
Arkadaslik dereceniz vs. beni pek ilgilendirmeyen seyler, dediklerin dogrudur yanlistir orasini bilmem pek de ilgilenmem. Isin beni ilgilendiren kismi galerideki araba MTE mi diil miydi karisikligi vardi, ben buna istinaden yorum yaptim ve bildiklerimi soyledim. Ve %99.9 olasilikla bu araba MTE ben bunu soyluyorum.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
http://www.techturkey.com/forum/arac...mte-82-1m.html
burada inciği, boncuğu ne ararsanız var. İddaa eden buyursun![]()
mte'nin instagram sayfasına girip bakılabilir. Onun sahip olduğu zamandaki paylaşımlarında araçta Idrive var.
Yakin arkadasiniza soyleyin birisi adina fake hesap acip app plakali iDrive li m1 alip etrafta dolasip fotograf paylasiyor . Mte konusunda da yazmam artik![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)