Aynısının tıpkısını bir arkadaşımın kardeşi pert etti. Pert fotolarını gösterdi arkadaş ağır hasarlıydı. Aynı kombinasyon 35 ahm 45ti plaka. Fiyatı coupelerden daha ucuz bu aracın. Bu galeride içinde pek iyi şeyler duymamıştım. Benim 3.35i almak istemişlerdi o sıra araştırmıştım. Dikkat etmekte yarar var. Düşünen falan olur aman dikkat.
Bi abim Seven otoda çalışıyor. Hayırdır iyi olmayan şeyler neler ??
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
gerçek AMG deyil galiba
Connecting site...
Sahibi yakın arkadaşım bunu aldığın da orjınal m1 abi dedi ben de ne dıyorsun olm sen bi s.ol git dedim herif ruhsatı gösterdi ruhsatta gerçekten bmw m1 yazıyorkasa tipinde'de compact yazıyor o ayrı konu
![]()
Connecting site...
ne yazık ki 90 lılarda herkes gelişi güzel ruhsata istediğini yazdırıyordu kontrol yokdu fazla..
ne amerikan suvlar kamyon kamyonet sınıfında girdi türkiyeye.. adam bugünün parası 4-5 yaşında 4.0 motor üstü bir suv aldığında 15 bin tl ödiyceğine mtv o zamanlar gene bugünün parasında ödüyordu 2 bin tl.. şimdi tüv artık hepsini düzeltmeye başladı.. geri yollatıyorlar öyle yazanları düzeltip gelin diyorlar.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
araba nokta olmuş da fiyat ..
Connecting site...
Connecting site...
2013 0km polo 2014 için sıra bekleyip 52bin vermeye gerek yok. tam fırsat aracı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)