Lancia Ypsilon MomoDesign, çok eski bir arkadaşımın arabası düşünen olursa konuşurum kendisi ile.
Connecting site...
Lancia Ypsilon MomoDesign, çok eski bir arkadaşımın arabası düşünen olursa konuşurum kendisi ile.
Connecting site...
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
3-4 yaşında olupda şu araçdan kat ve kat boyası daha kötü durumda olan araçlar biliyorum nasıl bakmışsa sanki fabrikadan dün çıkmış gibi boası canlı tabi araç boyanmamışsa.. orjinal boyası ise..
sahibindende eskiden del sol kategorisi vardı kaldırmışlar sanırım..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
ilan çok uzundu okumaya erindim ama genede güzel araba alfa![]()
bmw e39 5.30d lerinde piyasası bir garip 2002-2003 40-45 istiyorlar 2004 yeni kasa e60 5.30d zaten 50-55 adam birazcık kassa 5-10 fazşa verse yeni kasasını alır..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
e91 320d touring
Connecting site...
bu touringde baya satılıkda daha öncede verilmişti sanırım eğer bu araçsa tabi.. ama resimleri buydu galiba sanırım aynı resimler.
Yanılmıyorsam bu Bej Touring geçen yaz ortalarından beri satışta, çünkü o aralar Gümüş 2009 30.000de bulmuştum ben, ona niyetlenip bakarken bu da vardı ya da benzeriydi.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
bende öyle hatırlıyorum bayadır satışda.. ilan yeni yada yenilemişler ilanı..
Taktim kafayı..
Connecting site...
Tango-1 never dies.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)