ne kafalar ne kafalar..
Connecting site...
Tek kapı golf R
Connecting site...
Basık olunca gözüme bir güzel göründü
Connecting site...
benzinlisini bilmemde 2.7hdi versiyonu gerçekten çok güzel türkiyede çok heba olmuş modellerden biridir.. galeride bir içine oturup kurcalama imkanı bulmuştum .. kapılar falan hakiki ahşap kaplama falandı içindeki lüks konfor citroen limitleri üstünde yapılmış.. zaten fransada makam bakan aracı olarak kullanılıyor.. gerçekden güzel araç ama almanların türkiye piyasasındaki hemongayasını düşünürsek satmaması çok doğal galerici arkadaşım antalyaya tatile gitmiş o araçla uzun yolda yardıra yardıra gittim 7.5 yaktı hani kassam ekonomi yapıcam diye 6.5 lere kadar düşerdi demişti.. 1800-1900 kiloluk araç neticede o diğerler o tonaja göre inanılmaz iyi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Connecting site...
Ne eksik ne fazla![]()
bende bu araçların türkiyeye gönderilme nedenini anlamadım bence türkiye için kia ve e segmenti çok erken..
Connecting site...
2006 sını sürmüşdüm gerçekten araç güzel ama o yakışa vede kia.. sanırım genesislerdeki motoru koymuş hyundai.. bunla daewoo da supersaloon vardı onun kaderini nedense hep aynı görüyorum
supersaloonda daewoo ya xxlarge bir araçtı... pek kimse bilmez ama supersaloon mercedes opel ortak üretimiydi çok güzel bir araçtı ama fazla satamadı..
sonradan zaten ismi değişti chairman oldu direk mercedesin s kasasını alıp daewoo adıyla ürettiler sonra daewoo gm korea olunca yani avrupa chevrole..
chairmani ssyaonga devir ettiler.. chairmanın son kasasıda dehşet bildiğiniz son kasa mercedes s ..
96 model supersaloonda digital klima,cd çalar falan vardı o zamanın çoğu bmw mercedeslerinde yoktu..arka kol dayamanın içinden teybi kontrol edebiliyordunuz falan..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Connecting site...
bayinin elinde mi patlamış ne olmuşsa artık
opirus içi güzel de dıştan özellikle önden çok ucuz görünüyor. Özellikle mercedesin far tasarımı kullanması kötü olmuş.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)