bayağı masraf etmiş
Connecting site...
ayrıca bu clk için goruşleri alıym temiz clk bulması sıkıntı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...61301839/detay
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
mercedes de ya tutarsa hesabı deneme yanılmalar yapıyor.. bir alanda öncü olmak istiyor sanırım küçük segmentlerde.. ama tutmuyor pek yaptıkları işler..
üst segmentte harikalar yaratıyor cls s kasa olsun ama alt halk işi segmentlerde dikiş tutturamıyor şahsi fikrim tabiki.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Benim araç
Connecting site...
Connecting site...
bu araca lpg uygulanabilinirmi arkadaslar nasıl sizce ***** yaz geldi kafa karıştırıyor![]()
Connecting site...
o zmn su diyelim fiyat benımde dusundum 100 civarı zatende o arac izmirde oluşu ve km az oluşu o yuzden en onemlısı zaten lpg uygulanabılıyormu??
bukadar salak donanımlı 3 görmemiştim hiç heleki cabrioda
m tamponlar var arka difuzoru gitmiş beyaza boyamış.direksiyon m koltuklar spor + deri hatta ama klima manuel. e bu arabanın m jantı nerde
buda orjinalde m paket falan degil tamponları jantı sonradan olma
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...65310585/detay
bunun donanım iyiymiş .takıntı yoksa illa m olacak diye dusunulur
1881 - 193∞
Connecting site...
Fiyatta uçmuş ama araç gerçekten çok iyi durumda
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Connecting site...
gozden kaçmasın yorumları alıyım telefonla goruştum aracına güveniyor bakmaya gidicem bir aksilik olmazsa![]()
135
├┼┼╕
246R
aslında tam doluda değil ama emsallerine gore iyi durumda
telefonda pazarlık huyum değildir once arabayı yakından gormem lazım fiyatı ozaman goruşucem rakamda ne yapar bilmiyorum
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)