Şu M1 ler çok yakışıklı
Şu M1 ler çok yakışıklı
abi hızına yetişimiyo aldıysan
bir gittiğin yoldan aynı arabayla 2.kez gecmiyosun heralde![]()
1881 - 193∞
Adam memleketteki cari açığı kapattı![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
abi a6 konusunu açınca buna uzun süre binicem geyik yapmayın dedin. İnandırıcılığı kalmadı![]()
![]()
Hayırlı olsun![]()
beyler dizele geçmeyi planlıyorum aşağıdaki araçlara yorumunuz?
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site... (sunroof yok 3-4 parça lokal boya varmış)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4123402/detay/
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
bakın keyfinize yormayın kendinizi cebinizden az para çıksın![]()
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
STANDART DONANIM:
Sunroof (3 Modlu)
H-Matic vites (Triptironik)
ABS+EBD (Elektronik Kontrollü Fren Gücü Dağılımı)
ESP (Elektronik Denge Kontrol Programı)
AQS(Hava kalitesi Kontrol Sistemi)
IRS (BAGIMSIZ 5 KOLLU SÜSPANSİYON SISTEMI)
Brake Light Flash System (Ani fren ikaz sistemi)
Dijital bilgi ekranı (Yol Bilgisayarı)
Hafızalı hız sabitleyici (Cruise Control) + (EL GAZI)
Elektrik kontrollü sürücü koltuğu
Digital Klima
Akıllı Havalandırma Fonksiyonu
IŞIĞA DUYARLI YANAN OTOMATIK FARLAR (Far Sensörü)
Adaptif (Hıza duyarlı) fasılası ayarlanabilir ön cam silecekleri
Xenon Far
Park mesafe kontrol sistemi
TPMS (Lastik Basınç Arıza Sensörü)
Isıtmalı ön koltuklar
Toplamda 10 Hava Yastığı Perdeler 2 hesaplanırsa ön arka olarak o zaman 12
Dış Isı Göstergesi
Bel ve yükseklik ayarlı sürücü koltuğu
Deri döşeme
Deri Direksiyon Simidi
İç Kaplama “Doğal Ahşap“ Ahşap Vites topuzu
Fonksiyonel Direksiyon
Led Sinyalli Eşik aydınlatmalı ısıtmalı yan aynalar
Hıza duyarlı yükseklik ve derinlik ayarlı hidrolik direksiyon
AYARLANABİLEN DERİ DİREKSİYON
İçerden açılan yakıt depo ve bagaj kapağı
Aux Çıkışı
Kendiliğinden kararan iç dikiz aynası
Kapı içlerinde aydınlatma
Ayak Aydınlatma
Uzaktan kumandalı merkezi kilit,
UZAKTAN KUMANDA İLE BAGAJ AÇMA FONKSİYONU
Alarm
16" alaşımlı jantlar
Arka koltuklarda 3 noktadan bağlı emniyet kemerleri
Darbe anında katlanan direksiyon mili
Darbe emici tamponlar
İmmobilizer
Kaza anında otomatik açılan kapı kilitleri
Ön gerilmeli ve yükseklik ayarlı ön emniyet kemerleri
Arka Cam Perdesi
Ön ve arka koltuklar arasında kol dayama ve bardak tutucular (Kolçak)
Kapı içi krom marşpiyel (ayak eşiği)
Ön Tarafda ilave 12V Çıkış
Gövde rengi ön ve arka tamponlar
Gövde rengi yan aynalar ve Krom kapı kolları
Krom çerçeveli ön ve arka ızgara
Gözlük İçin Bölme
Bagajda İlave Elektrik Soketi
Aydınlatmalı ve Kilitlenebilir Torpido Gözü
Gecikmeli Sönen İç Aydınlatma
EŞYA SAKLAMA ALANLARI
Sesli KEMER UYARISı (Sürücü/Yolcu)
otomatik kapı kilit fonksiyonu. (Kapıları Açık Unutsanızda Belli Bir süre Sonra Kendini Kitler Kapılar.. İsteğe Bağlı Araba Çalışırken Araba Kalkış Yapdıkdan sonra kapılar gene kendini kitler)
AKTIF ÖN KOLTUK KAFALIKLARI
ISI YALITIMLI ÖN CAM
IŞIKLI MAKYAJ AYNALARI
Bunlara ek olarak yapabilicekleriniz..
tek yapıcağınız navigasyonlu tv özellikli bluetoothlu geri görüş kameralı falanlı filanlı güzel bir multimedia double almak orjinal birde çerçeve yaptırırsınız yada ebayda hazır satılıyor alırsınız odlu bitti
coming home özelliği ,amerikan park , kapılar uzaktan kapattığınızda cam kaldırma modülü kendi orjinal modülü, prof ses sistemi,kendi drl si var alabilirsiniz orjinal aracın arkasında woofer yeri fabrikasyon var zaten. spor pedal seti var falan filan
birde chip yaptınızmı 170-190 beygir arası oluyor![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
yorumlar güldürdü.
beyler hayatımın aracının sw karoser olduğunu taa geçen seneden biliyordunuz. a6 avant'ı şu an sipariş geçersek (ağustos'ta fabrikaların tatil olması sebebiyle) teslimatın ekim'e kadar uzayabileceği cevabını almıştım ve vazgeçmiştim. "hazırda var mı?" diye sorduk; bırakın audi'nin elinde avant olmayı, memlekette bu kasanın henüz avant'ı satılmamış ve getirilmemiş bile! bu kadar sw'den uzak bi milletiz anlayın yani.
her neyse, "abi illa sw istiyorsan elimizde 1 tane allroad var" dediler. o an beynime kan gitmedi, kalbim kan pompalamadı. tuhaf bi hisle "bakalım varsa" dedim. şu an ellerinde istanbul'da bulunan bi tane 245'lik allroad varmış. konfigürasyonu gösterdiler ve inceledim. renk kombinasyonundan tutun da donanımına kadar dehşet birşey. yani özel sipariş etsek bu kadar zevkli olamayız.
3 temel teknolojik donanım yok araçta: head-up display, hırsızlık alarmı ve gece görüş sistemi. bunlar da önemli değildi benim için. bunlar haricinde şerit takip'ten tutun da led farlara kadar, spor koltuklardan panoramiğe kadar, navigasyondan ahşaba kadar var...
alacağım için söylemiyorum; Allah var allroad, otomobil tarihinde en sevdiğim 5 modelden birisidir ve hayalimdir.
hesabımı yaptım ve benim a6'yla takasa karar verdik. acarsan'ın müdürü çok samimi olduğum ve babam kadar tatlı davranan biri. aynen şunu dedi: "eğer allroad'ın da üzerine piyasada araç arıyorsan bulamazsın. yarın bir gün bunu da verip yok a8 alacam, yok r8 alacam diyecek halin yok. zaten onu da dersen çakarım sana!"![]()
araç şu an tırla yolda. büyük ihtimal yarın veya cumartesi gelecek inşallah.
şunu da eklemek istiyorum. devamlı araç değiştirmemle ya da yaptıklarımı burada yazmamla sanılmasın ki işin içinde bi gösteriş ya da başka birşey var. bilirsiniz her aracımın konusunda samimi şekilde yazarım; "Allah gönlünüzdekilerin en kralını versin hepinize." diye.
detayları yazarım, bekliyoruz...
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
şu arabalara yatırdığın parayla köfteci dükkanı açmıştık neyse aklıma geldikçe kızıyorum bak..
allroad üstüne yok zaten son nokta farklı bir tarzı var audideki favori aracımdır.. güle güle kullan..![]()
a6 ile takasa verdik ??? a3 yokmuydu sende birde mercedes e bilmemkac. Araya birde a6 girdi de benmi kacirdim yoksa![]()
şimdi jaguar vardı o gitti a4 geldi o gitti ds5 geldi o gitti bmw geldi o gitti mercedes geldi o gitti bir şeyler daha geldi arada o arada benim kafada gitti![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)