Fatih arabayı değiştirdim dediğinde ben
Şaka yapıyoruz fatih kızma![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
allroad audi de son nokta bence binekleri içinde.. harika bir araç yürüyeni profesyönel suv ama dışı normal şehir arabası yani cross country adı altında satılan araçlara benzemiyor..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
~ $35 k ya rahatlikla bulunabilir istenilen kombinasyonda. Tasarim, mekanik vs... belirli bir butce ile alinabilecek en mantikli model . Bakalim bir allroad ci daha gelebilir birkac aya .
Audi USA - Dealer Locator and Inventory - Inventory
fiyatlara bakarmısın şaka gibi..
ne kızması yukarıdaki caps öldürdü beni.
sırasıyla;
jaguar x-type 2003
citroen ds5 2013
bmw 520i 2003
mercedes e200 kompressor 2001
audi a3 2013
mercedes e320 2003
audi a6 2014
her birinin ayrı bir alım satım kullanım hikayesi var... pek inandırıcı gelmeyebilir ama allroad cidden son olur.ilk kasasından beri tank hissiyatı uyandırmıştır bende.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
bütün şatış işlemlerini kendi adına mı yapıyorsun abi ? ***** vergi olayı var. bu arada hayırlı uğurlu olsun , yine özel bir araç almışsın
boş geçmeyelim.
Connecting site...
arada sanki bir a4 yokmuyduunutmuş olmayasın o kadar çok araba değiştirmişsin doğaldır unutkanlık
benim aklımda sanki bir a4 kalmıştı
satışları hep kendi üzerime yapsaydım öttürürlerdi beni.
a4'ü yanlış hatırlıyosun başkan. gurbetçi akrabanın s-line a4'ünden bahsetmiştim birkaç yerde uzun uzun, oradan aklında kalmış herhalde.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Oy oy allroad tek kelimeyle muazzam bide biturbo olsa soyle 313 hp anam anam
Simdiden gule gule kullanin
Mercedes G vede audi a6 allroad sahip olmayi isteyecegim araclarda degisilmez favorilerim
satışları hep kendi üzerime yapsaydım öttürürlerdi beni.
a4'ü yanlış hatırlıyosun başkan. gurbetçi akrabanın s-line a4'ünden bahsetmiştim birkaç yerde uzun uzun, oradan aklında kalmış herhalde.
teşekkür ederim bu arada arkadaşlar sağolun.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
hızlı vagon severlere![]()
Connecting site...
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)