alfacılar için
Connecting site...
Alfanın keyfinide sıkıntısını da kullananlar bilir. Bakınız 1.9JTS mağdurları![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
alfa 159 jtd manuel vites olanlarına bayılıyorum her rengi ayrı bi güzel duruyor fiyatlarıda çok güzel ama cesaret edip alamıyorum. çünkü alfa romeo için bi alırken mutlu olursun birde satarken mutlu olursun demişlerdi zamanında![]()
Çok yakıyor, gitmiyor, LPG takılmıyor, satılmıyor, motorsal problemler çıkardı bize vs.Bilsek JTD alırdık alırken 2007'de.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
1.6 ES/LS
Yok LeBron James
Dahası da var ama paylaşmıyorum
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Bak seen > Biz hakkını istiyoruz 35-36bin lira teklif etmeyin lütfen, o paralara boyalı, kazalı çok araba var piyasada
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Değişik bişi olmuş
Connecting site...
abi bu fiyatlara gidiyor ki adamlar böyle fiyat çekiyor.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
İnternette şuan Honda'da 35 bin liraya 98 kasa da satılıyor, 2005 kasa da satılıyor, 2008 kasa da satılıyor. Honda piyasasını anlamak zor.
Satıcı istediğini yazar, o paraya da alıcı bulduğu sürece daha çok konuşulur böyle.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...64808328/detay
2003 modelinden vardı 2005 de almıştık. makyajsız otomatik vites otomatik klima olan paket hangisiyse işte
hiçmi bir tarafı güzel gelmezdi gözüme arabanın.2009 ilk ötv indirimiyle allahtan babam degistirelim dedi.
Ercan (vtec-sedan) ın calıştığı hyundai'ye takasa vermiştik 17 yada 18 milyara![]()
valla böyle olucagnı bilseydim köşede saklatırdım. kazası boyasıda yoktu
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)