ben bu volvoyu almaya çok niyetliyim
bu adamları 3 kere aradım sahibindende mesajattım sorularıma daha cevap almış değilim
ilgilenselerdi belki şimdiye gidip almıştım bu aracı hala daha aklıma ama şuan şu ilandaki ile ilgileniyorum
Connecting site...
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
İlla ki birini alacaksan bence turuncu daha iyi gibi Onur, ama bordo olanda İstanbul'da hemen bakıp,ekspertiz yapabilirsin. Sonuç olarak ikisinden birini al da VolvoClub'a bir üye daha katılsın ahaha![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Vallahi hemen hemen aynı gibi duruyorlar donanımda ama illa ki bir iki ufak farklılık vardır bence renk kombinasyonu harici, Bordoyuda beğendim bir bak derim. Denizli'dekinede bir şekilde bakılır dediğin gibi vergiden dolayı hemen satılmayacağı içinHayırlısı olsun inşallah alırsın artık Volvo sende moruk
V50 Driv-E
Connecting site...
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Kirmizi c30 biraz daha dolu bir arac. Türkiye'ye hic manuel c30 t5 girdi mi? Vergileri herhalde 2 seneye bir alt dilime gecer
Etmeyeceğini ben de biliyorum da 17 liraya kadar araba arıyorum bıktım ya millet uçmuş bulamadık 3 haftadır araba. Bi de fazla yazanlar edeceğine o kadar inanmışlar ki adama ederini teklif ediyorum adamlar al satçı, ölücü muamelesi yapıyo![]()
Bende yaklaşık 2.5 aydır araba arıyorum. Ne düzgünü kalmış ne de fiyatı abartılmamış. O şekilde ilana düşün olursa da anında satılıyor zaten. Hala aramalardayız mecburen 18k'ya kadar dizel düşük km(abartı değil) temiz bir araç![]()
Bunlarda benden site esnafına gelsin heralde sonrasında kimse paylaşım yapmaz![]()
190 : Connecting site...
500 : Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Avantgarde Rosso
Connecting site...
Connecting site...
Gördüğüm en iyi W210
Connecting site...
Bu da bonus beyaz amg görmekten sıkılanlara
Connecting site...
Var farklar Onur resimlerden görebildigim kadarıyla
bordoda ısıtma yok, kırmızıda var
ama kırmızıdada r-design dosemeli koltuk yok, bordoda var
ikisindede bluetooth yok,
mavi zeminli r kadran yok hatta direksiyonda ve ızgarada yok. gerci r-design degiller olmaması normal ama söliyim dedim![]()
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)