beyler aşağıdaki ilan için ne düşünüyorsunuz? max 70 olmak üzere düşük km'li dizel tavsiyeniz varmıdır?
Connecting site...
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
sıfır boya sıfır deri iç dış detailing yola devam..
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
350SLC
Connecting site...
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Bunlar hakkında her türlü bilgiye ihtiyacım var, ilanları örnek olsun diye koydum.
çoluk var çocuk var etrafda senin ilanları açmıyorumki moralleri bozulmasın ülkenin geleceğine umutla baksınlar..
maserati çok seviyorum ilandaki cambiocorsa'da çok güzel ama en güzel maserati arkadaşının yada akrabanın maseratisi atıcan bir iki tur yada kalıcak bir iki gün hemen geri vericen bana göre benim fikrim..
alırsan nightmare olur boş ver rüyanda aracın ufak bir arızadan dolayı servise girdiğini görürsün sonra servis faturasını görürsün arka fonda benim sesimi duyarsın sonra run forest run ..o aracın amerikada bile parçası dünya paradır ona eminim hiç ucuz değildir..
Babam düşünüyor da LPG ye uyumlu olmadığını biliyorum zaten öyle olsa bu paralara vermezleri heralde piyasası yükselirdi. Ayda taş çatlasa 500 km anca yapıyor ondan uygun olur diye düşünüyor. Bana yine de pek mantıklı gelmedi yerine 122 lik tsi jetta daha mı mantıklı olur acaba? Ya da dizelden vazgeçmesin mi fluance yada focus falan?
Orjinali bile yakışıklı arabanın ama o fiyat nedir öyle sıfırından pahalı.
Connecting site...
o avensisin bence dizeli alınır zamanında araştırmışdım çok ama dizelininde adam gibi dolusu yok en dolu paketlileri benzinlileri
D segmentinde ne kadar araç dolu ne kadar çok donanım o kadar çok prim kuvvetli ikinci el hızlı elden çıkarma..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)