Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Al sana a3 kaan , fiyatıda uygun
Connecting site...
Connecting site...
ilandaki arac kazasiz boyasiz denilmesine ragmen camurluk ve kapi olmak uzere iki parca boyali. vakit ve nakit kaybim oldu ilgilenen olursa expertiz rapor kopyasini gonderebilirim. gerekli sikayeti siteyede yaptim.
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
sorma hocam
ilk tamponun ucunda boya var dedi bende gordum sorun degil dedim expertiz sirasinda adamlar olcupte 500-600 mikron boya gosterince camurluk ucunda da var diyo
arka kapi icin arabanin orjinal boyasi 120-130mikron arka kapi 170-180 mikron 4 kisi laf anlatamadik.
dogusoto dan kayit cikardik sadece camurluk gorunuyor. ustune yaptigi ayip degilmis gibi fiyattan kurus indirim yapmayip kusursuzu oynuyor.
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
Ona zaten yapacak yorum yok böyle şerefsizler yüzünden bir sürü paramız gidiyor, hiç utanma kalmamış millette. Ustama 3 tane araba götürdüm daha onay vermedi computeste sokamadık arabaları. Satıcı şerefsiz 2 parça diyor ustam direkler boyalı alma diyor. Ben bilgi açısından soruyorum boya mikronları hakkında pek bilgim yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)