Vettelerle 2 kıs geçirdim hala sorunsuz siliyorses falan yok
Bizim megane'ın sileceklrei nerdeyse ilk günden beri hep cırtlıyo , çok hızl ıyağmur yağıdığın olmuyor ama biraz nemli camda acaip delirtiyo.
Banane çözer mi bu işi
reno9'a svs almıştım , idare eder oda kalite olarak.
Astra H'ınkini değiştirdik serviste daha 6 ay olmadı sağ taraftaki acayip ses çıkartıyor. Sinirleniyorum böyle şeylere. Orjinal olsun dedik üzerinde GM bile yazıyor fakat Bosch'un yakınından bile geçemez. Bir de 60 lira para aldılar. gidecem değiştirecem garantiden.
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Bnmde sag zirtlatio amma dert yanan varmis silecekyen iiki acmisim konuyuhafta snh valeo yda bosch bakicam olmadi vette sipars veririm bde graftli yazio ne ise yariosa
![]()
Vette JSV üretiyor, baya memnun olan varmıs.
Ben gecen sene Bosch alacaktım ama 70 lira cektiler gittim 20 liralık aldım 1 senede cort.
Bugunlerde yeni almam lazım benim de.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Aynen bosch alıyım, öncam da degismisken![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
"99 Civic HB silecek ölçüleri hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? Sol-Sağ?
4 sene once toyotada orjınal sılecek takıldı hala duzgun calışıyor...![]()
hayatımda gordugum en guzel sılecek 2003 mercedes c serisinin serviste degiştirilmis normal sılecegıydı ne bır ız ne bır ses camı farkedemıyodum sılerken..
bndede monza var ılk zamanlar guzel sacmalıodu sımdılık sıkıntı yok.
vetteler bıraz daha ıı kalıtedır ama r.b.w tavsıye ederım yada heinst mi ole bi marka var ıkısıde cok ucuz ama en guzellerındendır..
bosch bayagi pahali tanesi 60-70tl yanlis hatirlamiyorsam hakkini veriyor tabikide ona verecegi parayla her sene yenilersin silecekleri.Bende vette kullaniyorum memnunum,cok net siliyor 1 senedir gicirdamadi.
Hiç tavsiye etmiyorum banana sileceği.Bosch filan olmadıktan sonra aynı hepsi de bana göre.Kullanışsız..Orijinali takmak en mantıklısı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)