yav bukadar kotumu ya arkadaslar yapmayın fena gaza geldım : )
yarın arac gelıcek bır bakıcam ama offf: )
lan fatıh gel macera harıcı baska fılmler yapalım ekşın![]()
yav bukadar kotumu ya arkadaslar yapmayın fena gaza geldım : )
yarın arac gelıcek bır bakıcam ama offf: )
lan fatıh gel macera harıcı baska fılmler yapalım ekşın![]()
bmw ye kıyma bence o araba için.. sonuçta 24000 lirası olan adam da aynı arabaya bezinli tüplü de olsa biniyo.. bmw yi elden çıkartıp dodge nitro falan bakılabilir..
biz babama almıştık benzinlisini hakkaten çok kötü bi araba sallana sallana geziyosun viraja girmeden dua ediyosun.. bi de işçilik hataları çok fazla teyp kullanımı inanılmaz zor.. bide bi ayrıntı güneşlikteki aynadan saçını düzelticeksin diyelim açıyosun güneşliği ayna arka sağda oturan yolcuyu gösteriyo.. amerikalılar salak demiştim ben o arabadan sonra.. zaten 1 hafta dayanamadık geri verdik
buarada jip yol tutmaz diye de bişey yok x5 arabadan güzel bence
miss gibi 320d var cherokee diyorsunnasıl birşeysin sen
![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
hayda yıkıldımyarın bırde bızım cero servısınde kullanım hatta adam geldıgınde kullanım cok merak etttım ya
abı jeep ya bu sallanırda bukadar kotu olucagına nedense ınanamıyorum
![]()
bende şuan 2007 model jeep compass var 2.5 benzinli ben gayet memnunum çok masraf açan bir araç değil ayrıca fazla bilgim yok ama çelik motor var diye biliyorum bir sıkıntım olmadı çok şükür ama güzel dir jeep ler...
babamda 2002 4.7 war
yol tutuş sorunu bizimkindede wardı
20 jantlarla 2 cm lastikleri dışarı çıkardım,araba gibi viraj yapabiliorum.
zewk we tercih meselesi bende çok sewıorum özellikle şehir içinde gayet konforlu güzel...
biz 178.000 i dewırdık walla bakımdan bakıma gidiyor maşallah bir sıkıntısı olmadı...
hele yolda bırakma filan hiç olmadı...
ki babam kasap gibidir,hayatta takmaz arabayı dalar çıkar her yere...
ama dizeli için bişi diemicem...
300c yakışır kardeşimbaba memduh hesabı
![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32714619/detay
Bence benzin,lpg v.s düşünürsen bak derim..![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
arkadasdlar lpg ıstemıyorum kesınlıkle dızel ıstıyorum
xdream sagol
by serce ondanda geldı takasa dızel ama otomatık degıldı oda
aracin amaci arazi yol tutusundan ne bekliyorsunuz ki 106 gibi makas mi? x5 te zaten jip degil amaci sportif surus, onuda araziye cikarin nasil cuvalliyor. grand cherokee den ne bekledigine bagli.arazi araci olarak cok basarili,sehir ici sakin kullanimda guven verici ama yuksek hizlara gelmez,konforludur kronik arizalari hakkinda bilgim yok ama bence bu soruyu bir arazi forumunda sormalisin burada herkes tersler320d yi takaslamayi dusunuyorsan herhalde yavaslayip agir agir gezmeyi haftasonu daga bayira cikmayi dusunuyorsun galiba,banada mantikli gelmedi 320den sonra...
bizde vardi 2003 mu 2004 mu $imdi hatirlamiyorum
tek tavsiyem siyah renk, ici de bej do$eme olanlarindan al demek olur.. gri ve siyah cok basit olmu$ bence.. he senin icin sorun degilse bilemem
araci babam cok severek kullanirdi ama ben fazla yumusakligindan bikmistim.. he sorun oldu mu dersen hayir, otobanda gayet de 160-180 civari sabit gidebiliyordum, gezme yapiyor illa ki cunku direksiyonunda cok bo$luk var, o da amerikan olmasindan dolayi geliyor olsa gerek, arabanin suspansiyonu coook yumusak, bi kasisten capraz gec 1 dk sallaniyorsun, beni germeye baslamisti artik yumusaklik![]()
onun disinda performans yeterliydi, basimiza is acmadi, 90-110bin km arasi kullandik, genel olarak tavsiye edebilirim sen begendiysen
ama bana sorarsan senin araban daha guzel bu ilandaki takas edecegin jeep'ten![]()
320 den sonra cheroke bencede bmw den devam et derim...
X5 top gear testini izledim SUV lar içinde otomobil tepkileri verebilen en basarılı SUV seçilmişti.Bir otomobil gibi yol tutusu vardır X5 in.Bencede X5 bak BMW den inip anca BMW ye binilir![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
sagol tarık : ) bende sertlıkden bıktım artık yumusamak ıstıyorum ahahaha
kardes x5 bıraz bızı gerer4.4 lpg olur ben lpg sevmıyorum ya : ),
bugun arac geldı baya duzgun bakalım pazartesı benım arabayı borusana sokucaklar sonrası Allah kerım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)