User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 20 ile 30 arası

Konu: ehliyet el koyulma...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkdaslar ben burda bı polıs arkadasa sordum 5 yıla uzayacak dıor... hangısı dogru anlayamadm?? ben ceza odeyecegım bırde ehlıyetıme 5 sene el mı koyulcak... yksa sadece cezamı odıcem :S :S :S :S ben sonucta alkollu yakalanmadmkı ehlıyetsızlıkten ıslem gormem gerekmıormu.. zaten yıecegım cezayı yemısım..

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadasım alkollü araç kullanmaktan ehliyetini kaptırdı 537 TL ceza yedi tam 1 yıl önce 67 promilden aldılar.3 ay sonrada ehliyetsiz araç kullanırken yakalandı savcıya sevk edildi birnevi mahkeme oluyor.savcı neden kullandın vs diye sormus bildiğim kadarıyla acıklamasını yapmıs.normalde ehliyetsiz araç kullanmanın cezası 30 gün hapistir.oda para cezasına cevriliyor daha öncede yazdığım gibi günlük 20 tl den 30 gün 600TL civarı bir para tutuyor.oda erken ödenince 425 civarına geliyor.

sen ehliyetini kaptırmıs olabilirsin ama ehliyetsiz araç kullanmaktan ceza yiyceksin alkollü araç kullanmaktan istesende yiyemezsin zaten alkollü olduğuna dair bir belge yok ellerinde hastane raporu yada alkolmetre cıktısı gibi.o yüzden alkollü araç kullanmaktan işlem yapamazlar.sadece ehliyetsiz araç kullanmaktan işlem yaparlar merak etme geçmiş olsun..

EDİT:amerikadaki sistem cok güzelmiş ama TR ye gelmesi cok zor bence ***** bizimkiler mobese takmaya çalışyor hala her köşeye
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

TEQUILA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Niye 5 sene olsun takma kafana, ehliyetsizlikten işlem göreceksin. Ama mahkemeye sevk edileceksin ve günlük 20 TL X30 gün ağır para cezası alıp beraat edeceksin
    '05 Honda CBF 600 SA
    '16 Qashqai

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynısı başıma geldi

Ehliyetime 6 ay el koyulmuştu.5. ayda ehliyetsiz yakaladılar yalnız ben alkolden el koyulduğunu söylemedim hiç ehliyet almadım bugüne kadar dedim.mahkemeye sevk ettiler 20tlx30gün 600 tl ödedim.İşlemler bitti Adliyeden çıkışta itiraf ettim böyle böyle alkolden kaptırmıştım diye.Yalandan niye söylemedin filan dedi de uygulanan ceza aynı uzamaz süren için rahat olsun.
    Dr.Ecu

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben mahkemeye veriliyor diye biliyordum ama sırf para cezası demiş arkadaşlar.

Ayrıca bu Amerika'daki üflemeli sistem bize gelmesin. Millet daha cesaretlenir alkollü sürmek için.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tekrar cok saolun arkadaslar sabah cıkıcam mahkemeye bakalım cezamızı odeyelımde kurtulalım bari

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynısı başıma geldi

Ehliyetime 6 ay el koyulmuştu.5. ayda ehliyetsiz yakaladılar yalnız ben alkolden el koyulduğunu söylemedim hiç ehliyet almadım bugüne kadar dedim.mahkemeye sevk ettiler 20tlx30gün 600 tl ödedim.İşlemler bitti Adliyeden çıkışta itiraf ettim böyle böyle alkolden kaptırmıştım diye.Yalandan niye söylemedin filan dedi de uygulanan ceza aynı uzamaz süren için rahat olsun.
    aracı baglıyorlarmı pekı yoksa sadece 600 tl odeyıp aracı ehlıyetlı bırıne verınce oluyormu ?

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracı baglıyorlarmı pekı yoksa sadece 600 tl odeyıp aracı ehlıyetlı bırıne verınce oluyormu ?
    Jandarmaydı bağlamadılar..İnsiyatif meselesi sanırım o olay.
    Dr.Ecu

olcay_bora
    Misafir
    abd deki sistem güzelmiş. o da bi çözüm tabi. ama bnmde alkolden gitti ehliyetim herşeyin bası alkollüyken direksiyona oturmamak ölüm kalım meselesi olmadıkca

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Jandarmaydı bağlamadılar..İnsiyatif meselesi sanırım o olay.
    hmm neyse bız vapur kullanmaya devam edelım

benımde 56 promılden kızlık bozulduda

173'ten say geri

a.uz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Pug67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar bır sorum olucak... 2 sene sureyle alkolden ehlıyetım alınmıstı... suan ehlıyetı gerı almama 1 ay kaldı... bu gece hastanelık bır durum oldu arac kullanmak zorunda kaldm ve polıs cevırmesıne gırdım durumu anlatmama ragmen ehlıyetsızlıkten ıslem yaptılar... benim sorum su ben sadece yazılan cezayı mı odeyecegım yoksa ehlıyetsızlıgım 5 seneye uzayacakmı?? arkadaslar bılenınız varsa acıl cevap beklıyorum.. sımdıden cok saolun
    Ah bu alkol yokmu töbe ettirdi beni benimde 6 ay lıgına aldılar kasım1 de alıcam ehliyetimi 548 lira ceza kesitiler erken ödeme 415 ödedim sonrada tekirdag sarayda köy yolunda sürerken jandarmalar cevirdi enselendik neyse 270 lira falan sanırım ceza bide mahkeme kagıdı savcı 1 ay hapis verdi onu paraya dönüstük 750 lira yaptı erken ödeme 500 küsür ödedim vergi dairesinede sonuc olarak ceza süren falan uzamıyo sadece para cıkıyo cebinden geçmiş olsun
    her sözümüz dudaklarda gülüş oldu dönme ihtimali yok artık o gülüşler düş oldu.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)