çekmece gölünde görüyorum hep araçlar temden giderken, ne çıkıyor orda?
bende arnavutköycüyüm, gümüş, istavrit, çinekop çok tuttum. çoğu zaman 3,4 kişilik balıkla akşam döndüm eve. olta balığının lezzeti çok başka. çokta zevkli uğraşmayı sevenle. dün bir arkadaşım 20 dakikada boğazdan 6 tane çinekop tuttu hemde çapari ile. yem atsa heralde atıp çekicek. bu hafta suya güzel yağmur değdiği için balık bol, ama saatler biraz değişmiş daha çok sabah ve hava kararmadan önce çok güzel oluyomuş, arnavutköy civarlarında tutan varsa beraber buluşabiliriz.
Sakin güç...
Olur neden olmasın pazar cok bereketlıydı at cek 2 kg ıstavrıt bıttı nerdeyse durgun olunca balıgı anlıyorsun..
pazatesıde lodos wardı cok dalgalıydı 1 kg ıstarıt bıttı 43 tane anca aldık
Kısmet bu ısler her znmkı gıbı bugun hava ıyı olur lodos olmazsa cıkmayı dusunuyorum cıkarsam ararım Bebek sahılden alırım..
timur abi neredeydiniz bayağa iyişeyler cıkartmısnz
bu aksam biz de gidicez balığa, nereye gidelm yemlimi gidelim yemsizmi?
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Dün assostan bizim bakkal aradı. Sahilden kamışla 4.5 kglık levrek tutmuş. Ben hayatımda o kadar büyüğünü ne gördüm ne duydum. Bi kere 2.8 kg lık tutmuştum tekneyle Şubat ayında. Kayaya takıldı sanmıştım olta. Kaç sene önce. Yazları tekneyle her çıktığımda 5-6 tane alırdım 3 ü 2 si 1 kilo artık sezonda 2-3 tane levrek çıkıyor.
IN BOOST WE TRUST
Kankacim 4.5 kg normal bir rakam levrek icin. Ben 3 sene once Anadolu yakasinda biryerlerde50 cm suda 7kg vurdum. 8 kisi yedik bitiremedik. Evelki sene yine ayni yerde 5.5 kg vurdum. Gecen sene arkadasim adalarin orda 9.5 kg bir 5.5 kg bir vurdu.
Mrmara bu konuda cok bereketlidir. Simdi tam da mevsimi basladi levregin. Subata kadar cok irileri gecer bogazdan. İri dedigim 10kg ve ustu. Gecen sene Sarayburnunda 12.5kg luk vuruldu. Yurtdisindan doneyim bi yoklama cekecegim meralara. Bu ara deli kofana varmis.
Bak sagdaki 9.5kg soldaki 5.5kg geldi.
Bu da gecen sene yine Marmarada yaptigimiz siradan bi levrek avi;
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)