izmirde olta balıkcılıgı yapan varsa katılmak isterim.yeni yeni heveslenmeye basladım...kara avından sonra denizede el atmak lazım
![]()
dün akşam köprüde takılan arkadaşlarım 60 parça çinekop almış yemli takım ile. salı akşamı bende gidip sabahlamayı düşünüyorum. gelen olursa beklerim. yakarız ateşi bakarız keyfimize![]()
bora abi teşekkürler
timur abi dün biz gidemedik yağmur var diye sabah arkadaşlar gitti eminönü köprüye, 2 de aradım daha bi tane yakalayamamıslardıdedim bahtsızlıkmı iş bilmezlikmi sizinki bilemedm
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
hep kısmet serkan. can sıkıntısından balığa gidiyorum kıyamet gibi balık çıkıyor. arkadaşlarla plan program yapıp heveslenip gidiyoruz elimiz boş geliyoruz. mevsimine göre takip edip değişik yerleri denemek lazım. az önce rapala ile lüfer avı videoları izledim fena gaza geldim.![]()
Biz bu hafta Mugla/Dalyandaydik tekneyle iztuzu pilaji civarlarina acildik mavi yengec -cupra-mirmir-tekir tuttuk teke ve mamun kullandik tavsiye ederim o taraflardaki arkadaslara
Bu arada bu bolgelerdeki balikcilarinda tavsiyelerini bekliyorum. Rastgele![]()
tekne ile olta avcılığı yapanlar genelde rumelı fenerı roke taşı,buyuk lıman çakarı,yeniköy çakarı,umur yeri etrafında aşırı derece lufer tutuyorlar..kireçburnu ve buyukderede kıyıdan çinekop sarıkanat tutanlarda çok ama balığın kuvvetlısı marmaraya girdi şuan boğaz ağzında parça parça av verıyo kıyıcılara pek hayır etmedı bu sene lufer hep kanaldan girdi boğaza..
doğruların gözle görülmeyen orduları vardır...
bu ara rapalayla iş yapabilen varmı beyler?
büyükçekmecde kıyıdan avlanabilen var mı? dün bir tur attım herkes mutsuzdu![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
akşam büyükçekmece gürpınar yada avcılar da atmayı düşünüyorum bende. varmı oralarda takılmak isteyen.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)