beyler ne alemdesiniz kuruttunz muyükünüz ağırsa geliyim almaya
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Ulan sosyeteden kimseyle işim olmaz esas. Behram köyünde tanımadığım köylü yoktur olm. Orada doğmadım ama 6aylıklığımdan beri oradayım heryaz. Yazlığım oradaydı sonra 10 km uzağa taşındım kalabalık olduğu için ama bayramda o taraftaysam kahveye gider herkesle bayramlaşırım.
Ulan buldum sedat ı. Edremitli zıpkıncıymış. Arada Sokakağzına falan gider zıpkın yaparmış. Assoslu falan değil. Sokakağzına bizim oraya gelirmiş. Assos liman ve çevresinde zaten zıpkın yapmak yasak. Yarın tam kim olduğunu bulurum bizim oradan bu saatte sormiim.
IN BOOST WE TRUST
kanka deniz üstünde yemediğim *** kalmadı. Assosta Kılıççılarla bile gece çıkardım yasaklanmadan önce. Tekne üstünden zıpkın atmışlığım bile var Kılıça vuramadım ayrı. 16 yaşındayken balıkçılığı tam öğrenmek için sabah erkenden gidip halde çalışmışlığım bile vardır yazın . Balık ayrı zevktir. Aileden gelen hastalık. Daha okula gitmiyodum teknemiz vardı yeşilyurtta klüpte. Her Nisanda tekneler yapılmaya başlar Mayısta mobilya gibi çıkardı. Tekneyle çıkar Floryaya kadar sayıyla lüfer tutardık. Bi gece önceden apartmandan sayı alır ona göre Floryaya geçene kadar kaşıkla tutardık. Bide tek tekne değil. Bütün sülalenin teknesi vardı. 2 eniştem dayım bizim 4 tekne. Floryada ya döner alırdık yemeğe ya da Abdullahtan alınmış sandviç ekmeği arasına salamlı sandviç yerdik. Dönerkende Yeşilköy fener önünde ya izmarit tutardık ya da abimler dalıp kiloluk kikla vururlardı. Abi ne istiyorsak o balığı tutardık. O kadar boldu. Ulan bugünde balık yok diye bigün hatırlamıyorum. Rahmetli babam sayesinde neler atlattık neler. Bahriyeli ya ohoo.
IN BOOST WE TRUST
Simdi geldim eve yarin eklerim artik sotolari. Cahit e tesekkur ederim biraz da balik tutabilse cok super olacakti.
birsonraki bulusmada banada haber edin herturlu uyarim![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
sabahtan beri konuyu arıyorum be hava muhteşemdi bir o kadardı biz muhteşemdik![]()
IMPOSSIBLE IS NOTHING
yakalamıssınz canlılarıistavrit falan denk gelmedimi abi hiç
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
9 tane balık saydım nerede devamı![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
iki iri istavrit vardı benim kovada. eve gidince göremedim amasanırım onları cahite itelemişim.
yalnız el takımı ile tutmanın zevki tartışılmaz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)