Bugun gunduz merada 40 kusur adet kaba lufer aldi arkadaslar. Biz de az once donduk luferden. 20-25 parca sarikanat ve lufer karisik aldik. Berektli ve zevkli bi avdi![]()
ne ticareti yaw. o balıktan gelecek para avcıların orda keyfe keder harcadıkları parayı bile karşılamaz.
tamamen spor ve keyif işi.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Agzina saglik Gokhan
Benim kendi teknemle tuttugum veya vurdugum hicbir baligi bugune satmadim. Yeri geldi vurdugum tek levrege 500-600 lira teklif eden adamlar oldu ama o baligi ben zaten suda gordugumde onu hangi dostlarimla nasil pisirecegimin hesabini yapmis bile oluyorumGeriye sadece tetigi cekip baligi dizgiye takmak kaliyor
O birkac kilo baligin yarattigi sicak dostluk ortamini mumla ariyorsunuz bazen
Ama yukarida bahsettigim 40 kusur tane kaba luferi yakalayan arkadaslar o baligi sanirim satiyorlar. Ama dun aksam kendi teknem ile cikip yakaladigim luferleri arkadaslara dagittim simdilik sus payiki bir dahaki sefere yakaladiklarima sulanmasinlar
![]()
Cahit alirim ben senin gonlunu![]()
haber verirsiniz banada musait olursam gelirim bende baliga![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
dün saat 3 te arkadaşlar köprüye gittiler akşam 11 e kadar irili ufaklı 40 a yakın çinekop çekmişler. hava daha soğuyup yağmurlar başlamadın bir kaçamak lazım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)