Yeni Yakaladıgımız Lahos Çalıştıgım Restauranta Sattık
![]()
Bu gece tahmini saat 10 yani 22 civari anadolu hisari yada Bogazin anadolu yakasi sahilinde herhangibir kesiminden balik meraklisi araniyor .
Bastan soliyim ben anlamam gidip isimi gorucek malzemeleri sahilden aliriz kamis makina vs. baslariz muhabbete sabaha kadar dururum kafam doldu rahatlatmam lazim arkadaslar.
Varmi meraklisi bileni gelmek isteyeni ?
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Yarın resmi tatil olması sebebi ile çalışmayan arkadaşlardan balık tutacak olan varsa ben arnavutköyde olacagım yolu düşen olursa yada gelmek isteyen beklerim
IMPOSSIBLE IS NOTHING
arkadaşlar merhaba, bu akşam iş dönüşü sahil tarafından geçtim ve baktım baya kalabalık var. inip baktım baya bir çinekop tutan gördüm. avrupa yakasında özellikle rapala ile avlanan var mı acaba? boğazın hangi bölgesi rapala için uygun daha verimli olur öğrenmek istiyorum.
100 yillik balikci sulaledeyim balikciligin her bir seklini yapmisimdirda rapala nedu yaaauu![]()
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
rapala sahte balık. at çek le yapılan av. levrek lüfer zargana da başarılıdır, kıyı avında. bende at çek yaparım genelde.
rapala üşengeç işi demek istedi gibi anladım ben100 yıllık balıkçı sülaleden gelen rapalayı bilmiyor olamaz sanırım
![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
o değil dört arabanın hepsini bagajında olta + av malzemeleri gırtlak dolusu bir kere ne tutmuşluğumuz var ne birşey ne ben ne de babam olta tutmayı bilmez zamanında alınmış öyle.
çok hevesim var lakin etrafımda bu işleri anlayan arkadaşım yok.balıkesirde öğrenciyim arada istanbula geliyorum ilgilenen olursa bir akşam balık event yapalım biri bana olta tutmayı öğretsin yahu.
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
aslında pek üşengeç işi sayılmaz bence. boğazda herkes at çek yapamaz. akıntısı var kalabalığı var. iki balık tutup zevk yapayım dersin oltan yandaki aksi herifin tekine dolanır gereksiz sinir harbine girersin. ayrıca bir süre sonra yorulur ertesi gün acısını çekersinasıl üşengeç işi köprü ama orada da yer bulmak için pusuya yatmak lazım.
![]()
Cumartesi sabah 9-10 civarı kuleli, kandilii, kanlıca taraflarında balık tutmak isteyen olursa bana takılabilir![]()
men dakka dukka.
Aslan cumartesi akşamı köprüye gideceğim iş yerinden bir arkadaş ile. Akşam geç saate kadar kalırız eğer hareket olursa. İstersen atla gel sana da yer ayarlamaya çalışırız. Pazar sabahsı saat 5 6 gibi de boğaza gidip rapala denemesi yapmak istiyorum. Bu gün istoça gidip biraz malzeme alacağım. eksiğin varsa haber ver sana da bakayım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)