246 tl harç parasıpeki arkadaşlar ben geçen sene kayıt olurken 2 yıl tecil ettim ve kağıdıda verdim bu sene gene tecilli olduğuma dair kağıt almam lazım mı koşullarda onuda sölüyor zaten sınıfı geçince kendi tecil yapması lazım değil mi
246 tl harç parasıpeki arkadaşlar ben geçen sene kayıt olurken 2 yıl tecil ettim ve kağıdıda verdim bu sene gene tecilli olduğuma dair kağıt almam lazım mı koşullarda onuda sölüyor zaten sınıfı geçince kendi tecil yapması lazım değil mi
bende kayıt yaptırcam ıltıbak okucam bugun butun gun askerıyedeydım kayıt ıcın netten 7 adımlı bı yer doldurdum cıktı alıcam ama sayfa hata verıyor asla kapatmayınız diyor cıktı almadan ama sureklı yenılememe ragmen hala acılmadı cıktı alıcagım sayfa bıraksammı böle acaba
arkadaslar kayıt yenileme için herhangi bir işleme gerek yok sadece kayıt yenileme tarihleri içerisinde bankaya harc tutarını ödüyorsunuz o kadar![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
arkadaslar kayıt yenıleme ıcın askerlıkten yana dert yoksa problem yok zamanında ıslemlerınızı yaptırmanız yeterli ayrıca dıkey gecıs yapıcak arkadaslar hemen baksınlar siteye su anda problemsız calısıyor ben cıktıyı aldım yarın gunduz cok yogun olur site su anda nette olanlar en azından pdf dosyasını alsınlar
bende hazırlıktan 3'e geçmiştim geçen sene bu sene 4 tane hazırlıktan da 2 tane toplamda 6 dersim kaldı. sanırım sınıfta kaldımne zaman kayıt yaptıracağım onu da bilmiyorum kasımda galiba
hazırlıktan 3. sınıf kaydımı bugün yaptım bende internetten çıktımı adım parayıda yatırıp büroya gitmek kaldı![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)