itiraf ediyorum yarın ehliyet sınavım var
internetten deneme sınavı yapmıştım kendime motor hariç diğerlerinden 70 alamamıştım
motordan 85 aldım.
anneme sınavı geçerim kolay dedim yarın geçemezsem g.t olacam orası kesin.
Printable View
itiraf ediyorum yarın ehliyet sınavım var
internetten deneme sınavı yapmıştım kendime motor hariç diğerlerinden 70 alamamıştım
motordan 85 aldım.
anneme sınavı geçerim kolay dedim yarın geçemezsem g.t olacam orası kesin.
çantayı şöyle taşıyan kızların hepsine çelme takıyorum onlarda boyları kadar olan topuklulardan düştüklerini sanıyolar
http://www.yelizindunyasi.com/wp-con...-beckham-2.jpg
İşi düşünce arayanlara, bi baltaya sap olamayıpta kendini adam sanan,ona buna yorumda bulunanları hiç sevmem.Ama çaktırmamda.Herkez kendine :)
birde bayanlar cantaları olmasına ragmen, sanki çantada yer yokmuş gibi telefonlarını ellerinde taşıyorlarya sinir oluyorum...
kız arkadasımı dövdüm sırf bu yüzden! hiç pişman degilim çünkü az dövdüm...
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=66806 su konudaki gibi facebook videosu koyup facebook hesabi olup olmayanlari dusunmedikleri icin uyuz oluyorum, kac defa dile getirdim.
İtiraf ediyorum.
X5 - Vti Karşılaşmasında sizin yorumlarınız yüzünden geçemeyeceğimi kesin anladığım noktadan sonra adam beni aramayınca bende adamı aramadım :) Yemedi
ZUahhaha
itiraf ediyorum; kuş serisini çok seviyordum,hala da seviyorum.pedere wv caddy i sattırıp 2000 slx aldırmışdım en orjinalınden.modlıcam parayla gittim motor aldım kendime.sırf apachiler bindiği için :( :Deli:
osman seni taka 21 le geçtiğimde arabanın bütün eksikleri tamamdı:D:D:D
kaçarın yok golf ü de geçicem :D:D:D
İtiraf ediyorum bugün aldığımız 2011 Toyota Rav4 harbiden ... gibi:D:hahaha:
nasıl yoktu yağ namına bişi yok filtre tıkalı motor takozu pert tabanı güneş görmüş :D
Ümit usta noktayı koydu arabalar eşit dedi sen derdine yan :D bu yüzden facebookta yeniliyosun :D
bizde yeri geliyo slx e biniyoruz onun yeri harbiden ayrı altında en lüx arabasıda olsa gelip slxden alamıyo gözlerini :)
itiraf ediyorum 'HERKES' yazmak isterken 'HERKEZ' yazanlara kıl oluyorum :D