itiraf ediyorum etrafımdakılere 106 ne kadar sıkıntılı bir araba ben almam desemde kendıme haftasonu binmek için temiz bir 106 bakıyorum içten içe :D
Printable View
itiraf ediyorum etrafımdakılere 106 ne kadar sıkıntılı bir araba ben almam desemde kendıme haftasonu binmek için temiz bir 106 bakıyorum içten içe :D
itiraf ediyorum ugg giyen kızlardan nefret ediyorum.Okuduğum üniversitede her 10 kızın 6 sı ugg giyiyor kızılay dağıtmış gibi. Heleki yazın sıcağında bile giyenler var Allah akıl versin diyorum ben plajda bile giyiyorum diyen çıktı güzel saydırdım :)
baba parasıyla artislik yapanlara kıl oluyorum
İtiraf ediyorum :D
babamı taaa sakaryalara kadar götürdüm çok temiz tüplü 1.6 ies var diye sonrasında babam aracın pert durumda olduğunu görünce " hadi diğer hondayada bakalım " dediğinde hedefime ulaşmıştım çünkü babamın KIRMIZI arabalara zaafı olduğunu biliyordum ve sonunda bir vti sahibi oldum :D:D babam aracın vti olduğunu anladı ama çok geçti :D
baba parası yiyenlere +1 :D
ne iş yapıosun die sorduğumda , "ben full geziyorum benzin bitinci pedere söylüyorum yolluo bi şeyler keyfimize bakıoruz" diyenlere saydırmak istiyorum, ulan 10 yaşımdan beri çalışıyorum o cümle çok pis koyuo emeğe saygı
___
bi de itirafım şu ,"sticker ne kadar" diyenlere uyuz oluyorum raftan bardak falanmı alıosun arkadaş sabit ücreti olsun
__
itiraf ediyorum oo mali stickerlarla araba aldın diyenlere de küfretmek istiyorum yıllardır çalıştığımın farkında değillermiş gibi konuşuyorlar
( çalışıp kazanamamanın, çalışmadan it gibi yiyenin yaptığını kaldıramamanın belirtilerini incelediniz :D )
bir itirafda bursalı arkadaşlarıma :D:D
her yarışta nos basıyorum ayrıca aracım gırtlak yüklü stage 2 eksantrik yay şapka piston s300 vs vs :D:D
araçlarını gözlerinde çok büyütenlere gıcık oluyor saygıyla anıyorum. 5 yıl önce 12.750 ye aldığım honda civic şuan 15 .000 tl ye satılıyor ne iş anlamıyorum işi abartıp 19 bin tl yazanlarda var. :D
mcs kız arabası vs diye makara yapan ben 1.5 ay mcs sahibi oldum itiraf ediyorum tükürdüğümü fena yaladım tüm mcsciler kusura bakmayın :D:D
Yarın ehliyet sınavım var çıkmış son 5 sınavı çözdüm, hatta aydinsari den 117 aldım ama hala içten içe sıçma mevcut...
itiraf ediyorum. bi sefer. alafranga - oturmalı - kenefte 2 günlük kabız sendromunun ardından bir salmışım..gtüme su çarptığıyla irkildim..p.s. = kontrol ettim sıçmamışım.
bazı geceler 2milyon çocuğun üzerine sifon çekiyorum evet:(istemeyerekte olsa
:D:D
Konu hafiften b.ka sarıyor sanırım son postlara bakıldıgında:D
İtiraf ediyorum bu konu git gide can sıkıcı hal alıcakmış gibi duruyor :D