alt taraf okuyucu olmayın katılımcı olun biraz![]()
Dershane zamanlarında beşiktaş maçı var diye kaçıyodum. Ailemden özür diliyorum.![]()
Her ne kadar okuduğum bölüm pişmanlığımı biraz dindirse de, itiraf ediyorum Kıbrıs'a üniversiteye geldiğime köpek gibi pişmanım.
"Korkmadık, savaştık"
Ayrıca itiraf ediyorum bende forum cenabetliği var, genelde ben bir konuya yazdıktan sonra kimse o konuya bir daha yazmıyor![]()
"Korkmadık, savaştık"
1kere saxo vts diye 2.sindede clio sport diye yola çıkıpta poloyla döndüm heves işte.. nasıl bir ruh haline sahiptim zamandıda anlayamıyorum![]()
itiraf ediyorum dükkanda kaçıp sanayiye gitmek için babama kızla buluşmaya gidiyorum diyorum...
SDR GARAJ
itiraf ediyorum zamanında aramızdan bir abiye bilgisizligimden ve ögrenme isteğimden 1-2 sorum olmuştu verdiği cevap ve hazırladığı aracın başarı ego su yüzünden tech e üye olup ondan çok daha iyi bir araba yalmayı kafaya koyduğum için üye oldum ama o zaman 16-17 yaşında falandım![]()
itiraf ediyorum 10 000 tl ye honda alıp kendını bugatti veyron sahibi sanan sahızlara cok fena tav oluyorum...![]()
Ohooo yalanları sıralasam pedere söylediğim kompozisyon olur.
En komiği üniversite zamanı dersler bombok pedere özel ders alıcam diyip para aldım sonra kız arkadaşımla buluştuk 1 güzel yedik. Çıkışta deli gibi yağmur yağmaya başladı. Derse başlıyorum dediğim saatte TBMM'nin orda feci su bastı bir anda. Araçla suda giderken gazeteci çekmiş resmimi haberim yok.
Pazar sabahı Hürriyet'in Ankara ekinde 3. sayfada "Altyapı İflas" diye bir başlık 40 punto kadar, altta da benim araç ile resmim.
Peder sabah uyandırdı bu ne lan diye, bişi diyemedim ama o da güldü.
Diyecek bişi yokki![]()
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
İtiraf ediyorum.Zamanında broadway'i yıkayarak çürütmüştüm.Arka çamurlukta felan kabarmalar başalmıştı ama en ufak boya çizik yoktu.Vaah yavrum 3 yılda 8.000km yapmıştı![]()
İtiraf ediyorum dün akşam millet parkının yanında sapladığım boxter kardeş arabanı satmana gerek yok. arabam stock değildi![]()
İtiraf ediyorum,
Çocukken misket oynarken gürültü yaptık diye kış günü üzerimizse su döken komşumuzun
evin damında duran salça bidonlarını açıp içine işemiştim.
Bütün yıl osalçayı yediler....... Pişman değilim![]()
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)