User Tag List

Sayfa 7/13 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
236 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: İtiraf Ediyorum!!!

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İtiraf ediyorum baba araba fazla yakmıyor aslında ben sürünce çok yakıyor sadece

Ayrıca 10 gündür ruhsatsız geziyorum

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İtiraf ediyorum , Aracını yeni aldığım adama uyuz oluyorum ... Arabayı alamıyorum kendide yeni almış geçici ruhsat var elinde onla devir yapılıyomu bilmiyoruz sorduğumuz herkes farklı bişe diyo , adam takipciye 30-40 vermeyi çok görüyo 6 gün boşuna beklicez gibi.... ayrıca nezaman telefonda konuşsak ruhsat problemi için çok sakin uykulu umursamaz konuşuyo arabayı alana kadar sövmicem aldıkdan sonra ağır sövmeyi planlıyorum...
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

minimal_freak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aTaBeY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtiraf ediyorum , Aracını yeni aldığım adama uyuz oluyorum ... Arabayı alamıyorum kendide yeni almış geçici ruhsat var elinde onla devir yapılıyomu bilmiyoruz sorduğumuz herkes farklı bişe diyo , adam takipciye 30-40 vermeyi çok görüyo 6 gün boşuna beklicez gibi.... ayrıca nezaman telefonda konuşsak ruhsat problemi için çok sakin uykulu umursamaz konuşuyo arabayı alana kadar sövmicem aldıkdan sonra ağır sövmeyi planlıyorum...
    yanlış yönlendirmek istemem ama notere sorduğumda, verdikleri evraklarla (geçici ruhsat ile) tekrar satış yapılabiliyor
    ''hondas never get old, they just get faster''

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    itiraf ediyorum, geçen gün e-5 te giderken arkama bir adet ticari taksi geldi, accent era, arkama geldi dediysem yaklaşık bir 50 metre ötede sislerle gidiyor sadece. 50 metre öteden mesafe 45 e falan indiğinde sellektör yapıyor biraz daha hızlanıyorum hızımı 100 e çıkarttım 90 dan ara açıldı yine hayvani mesafe biraz azaldı yine sellektör yaptım ya sabır dedim, 120 ye çıktım yine mesafe azaldı yine sellektör yaptı bu sefer bekledim bekledim bekledim, sonunda iyice yaklaştı frene iyice bi abandım sonra tekrardan gaza kökle baktım devam edecek mi takır takır selektör yaptı yine. bu sefer sağa çektim 120 ile falan giderken geldi dibime kadar girdi artık bir araba mesafe vardı yanımdan geçmesine önüne kırar gibi milim bir hareket yaptım bu sefer kafasını baya kaybetti frene falan asıldı... baktım yanıma ne zaman gelecek diye hiç ne kornaya bastı ne sellektör yaptı uzadı gitti.

lüzümsuz yere sellektör yapanlara, arka sislerini lüzüumsuz yere kullananlara yolda ağzıma ne geliyorsa sövüyor, çoğu zamanda yaptıklarının yanlarına kar kalmamasını sağlıyorum...

BurakCengizhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dersler başlayalı 3 hafta oldu 4 gün okula gittim

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu çok tehlikeli kavga çıkmasın :P
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    itiraf ediyorum, geçen gün e-5 te giderken arkama bir adet ticari taksi geldi, accent era, arkama geldi dediysem yaklaşık bir 50 metre ötede sislerle gidiyor sadece. 50 metre öteden mesafe 45 e falan indiğinde sellektör yapıyor biraz daha hızlanıyorum hızımı 100 e çıkarttım 90 dan ara açıldı yine hayvani mesafe biraz azaldı yine sellektör yaptım ya sabır dedim, 120 ye çıktım yine mesafe azaldı yine sellektör yaptı bu sefer bekledim bekledim bekledim, sonunda iyice yaklaştı frene iyice bi abandım sonra tekrardan gaza kökle baktım devam edecek mi takır takır selektör yaptı yine. bu sefer sağa çektim 120 ile falan giderken geldi dibime kadar girdi artık bir araba mesafe vardı yanımdan geçmesine önüne kırar gibi milim bir hareket yaptım bu sefer kafasını baya kaybetti frene falan asıldı... baktım yanıma ne zaman gelecek diye hiç ne kornaya bastı ne sellektör yaptı uzadı gitti.

lüzümsuz yere sellektör yapanlara, arka sislerini lüzüumsuz yere kullananlara yolda ağzıma ne geliyorsa sövüyor, çoğu zamanda yaptıklarının yanlarına kar kalmamasını sağlıyorum...
    aynısını bende yeşilköyde yaşadım. gene accen eraydı gene taksiydi rampa yukarı normal devirlerimle hızlanıyorum sellektör sellektör bide dibime giriyo uyuz oulyorum dibime girenlere direk frene basıyorum. Bayağı bi takıştık dursaydı dövücektim itiraf ediyorum durmadı
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

bugra_0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabamın hala kaporta boya işlerinin bitmemesinden anormal şekilde sıkıldım ve ustama feci ayar oluyorum

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kayda değer bi itiraf yok bende
    geçen sene uyurken altıma işemiştim çok alkollüyken tuvalete kalkmak zor geldiği için bıraktım, rahat bi adam oluşumdan kaynaklandı. gerçi ıslak uyuyamadım sonra mucburen kalkıp duş alıp üstümü değiştirdim ama bu kişisel bi olay, sizlik bişe yok yani ahahahaa
    Fiat's Are Faster Than You Think!

Runaway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski kuaförüme aylık traş parası veriodum,ayda 2,3 en fazla 4 defa ugruodum fiyat uygundu,sonradan fiyatı abartmaya başladı,bende en son gittiğim ayın parasını ödemedim,bida da ugramadım.aradı ama cevap vermedim.bi ara uğrayıp vermeyi düşnüom.kul hakkı nede olsa..

desibel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    itiraf ediyorum:

Benim işlerimi yapan mobilyacıdan nefret ediyorum ama sürekli kankam mış gibi davranıyorum çünkü adam gibi mobilyacı bulamadım.
    Çok yakın bi aile dostumuz sürekli bana masal anlatıyo (atıyo sıkıyo sürrekli) inanmıyorumama kırılmasın die bişey demiyorum.
    yaklaşık 5 sene evvel 100 lük votkayı red bull la 2 kişi içtik yazlıkta evet o sürekli nağra atıp denizde halay çeken ve kumsalda yatıp gelen dalgalarla ıslanan iki salak bizdik
    Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babama:
    Baba 3 sene önce subaruya ne oldu dedin ya?
    Bende sana japonyadan fren hidrolik hortumu bekliyorum dedim ya...
    İşte aslında ben o zaman 4.pistonu kırmıştım motor yapılıyordu arabaya..
    Zaten fren hidrolik hortumu 20 30 lira bişi,perşembe pazarında bile vardır özür diliyorum sakın bu siteyede girme...

erhann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en guzel ek cvc bende

Sercan K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K0213 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen sene uyurken altıma işemiştim çok alkollüyken tuvalete kalkmak zor geldiği için bıraktım, rahat bi adam oluşumdan kaynaklandı. gerçi ıslak uyuyamadım sonra mucburen kalkıp duş alıp üstümü değiştirdim ama bu kişisel bi olay, sizlik bişe yok yani ahahahaa
    bende altıma işiodum itirafını okurken ... bitirdin benii ...

bende babamdan ve annemden çok özür diliyerek bi itirafda buluncam;
    maaşlarını her çektiğimde 100 lira cebe atıp kız arkadaşımla geziyodum pişmanmıyım derseniz biraz pişmanlık var ama ihtiyacım vardı napiim ..babam pc kullanmayı öğrenip techturkey e üye olup bu itirafımı okursa burdan kendisine beni affetmesini diliyorum..

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    PUAHAHAHAHA furkan naptın sen yaa
    Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen sene ramazanda bende tam direkten göndüm kardeşim sahurda çok su içmişim rüyamda kendimi tuvalette gördüm tam ucunda yakaladım valla

Bu arada bu sabah haramidere rampasından inerken yan dolda sol şeritte 40 la giden uyuyam kamyoncu *** nasıl altına sıçırttım senin bilerek yaptım o attığın sellektörler kadar küfür ettim sana rahatladım sabah sabah.

imhotep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haıahıahaıhaıa koptum haıhaıaha

imhotep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Smile

Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen sene ramazanda bende tam direkten göndüm kardeşim sahurda çok su içmişim rüyamda kendimi tuvalette gördüm tam ucunda yakaladım valla

Bu arada bu sabah haramidere rampasından inerken yan dolda sol şeritte 40 la giden uyuyam kamyoncu *** nasıl altına sıçırttım senin bilerek yaptım o attığın sellektörler kadar küfür ettim sana rahatladım sabah sabah.

itiraf ediyorum san agıcık oluyorum bilader..

hala su arabaya bir kit takamadın ya hasta etme adamı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)