itiraf ediyorum en king benim
İtiraf ediyorum bir Offf çeksem karşıki dağlar yıkılır![]()
![]()
temde e-5 te aslında hızlı trafik olupta sol seritte 60la giden herkeze küfür ediyorum özellikle elinde telefon yola bakarmış gibi yapıp başka alemlerde olan g.tlere bide sanki haklıymış gibi bakışları yokmu uyuz oluyorum.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
itiraf ediyorumm birine aşık ken birini çok severkenn başka birine aşık oldumm ve 2 sene birlikte oldumm nasıl oldu bende anlamadımm...
2 saat kadar önce E5 yan yolda ekonomik giderken E5in en sol şeridinden sıka sıka geçen AG plaka S2000 sahibine azıcık saydırmış olabilirim.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
itiraf ediyorum vti la 200.000 km gazladım pişman değiilim![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
K-vtec i sattığıma çoook pişmanım hemde çoook![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
Şile yolunda arkamdan gelen ve beni taciz eden vatandaşa sert bir virajda sadece sol ayağımla basarak fren lambalarımı göstermiştim sonrasında kendisi panik yaparak önce sağ sonra sol bariyere vurmuş sonrada yoldan kenardaki tarlaya çıkmıştı. pişman değilim olayı arkadan görenlerden korna çalıp teşekkür edenler bile olmuştu. o kadar problemli bir şekilde sürüyordu şerefsiz.
bir keresinde polis durdurmuştu her şeyin tammı dedi tam demiştim ama muayene yoktu aracın sigortası vardı ama sigortacıdan alıp ruhsata koymamıştım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)