ben pek anlamıyorum foto makinelerinden fakat ev arkadaşım sinemacı sayılır.kendisinin de günlük kullanım için aldığı 500D si var.şimdi alacak olsam d90 alırdım diyorayrıca d500 ü 1200 TL tripodlu çantalı felan alanları duymuştum.
500D
D90
Elde Canon lensi varsa yeni makineninde Canon olması en mantıklısı.
Eğer elde lens olmamış olsa Nikon derdim. Zira Nikon un lensleri %25 ile %30 arasında daha ucuz. (yurtdışında bile.)
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
Yalnış anlamayın ama 7D body olarak biraz pahalı bi makine DIGIC 4 işlemci video falan kıvır zıvır bi dünya özelliği var ama sonuç itibariyle fullframe değil ne yazikkibana görede 500d den pek bi farkı yok zaten kıyaslama yaparsanız göreceksiniz..Eğer 2 makina kullanıcam diyor ve özel gün makinesi dediğiniz öncelikle bi tam kare olması lazım..tabi bu benim şahsi fikrim..
Kısacası iki amaç içinde 7d kullanılabilir illede 2.yi alıcam birazda uygun olsun diye düşünürseniz pentax tavsiye ederim..
Ben elinizde 7d olduğunu okumamıştım, 500d almak daha mantıklı o zaman lens masrafınız olmaz...
bir apartman boyutunda baskı mı alıyosunuz ? çok ünlü bi ajansta fotoğrafçımısnız acaba ?
özel çekimler için 7d yi bi köşede tutmak falan ?
Mert Songül ART
Try to use your imagination
canon renklerı bıraz daha canlı ama nıkon bence daha ıı cekıyo ama tabı olay bırazda lensıne baglı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)