-Aynen siyahı görüp kitlenmiştim daha önce , ama beyaz ezdi geçti ..
-Aynen siyahı görüp kitlenmiştim daha önce , ama beyaz ezdi geçti ..
cok guzel fotograflar..we araclar..
eline saglk teskkurler![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Ötesi yok...
fotografci abiyi alnindan opup otomobil gorunumlu ekmek kamyonuna yorum yapmak istemiyorumben e30 m3'te kaldim onu makyajlayip agirla$tirmayip hafifletip gagasini uzatip v8i atsalardi icine bide M3 RS diye bi vasita cikarip rollcage opsiyonlu satsalardi carbon fiber tavanli kaputlu bagajli bence bundan daha ii olurdu okuz gozu farlar tamamdir bmwde boyle japon imaji kirleten farlar delirtiyo beni bavyera'li maganda arabasi uretmeye devam etmeli bmw... yeni e46 ve e90 eski tarihteki kadar abla almakta ba$arili degiller olmadi yani 320ci pembe gomlek keten pantolon borbetler ve mini etekli ablalar kombinasyonu git gide bozuluyo goruyorum yeni kasa sahiplerinde i$ler kesat ekmek yok e36 m3 3+1 abla indiriyo 1 asIL 3 yedek tamamdir o zamanda araba yan olamiyo ablalarin yag oranlarindaki kalitesizlik yuzunden yedekler ister istemez du$uk kalite oluyo *****...
![]()
![]()
ek: bakI$ acimi cok begendim turkiyedeki cogunlukla ortak pencereden baktigima inaniyorum bmw uzerine...
5, 6 vede 7ci resimde, direkler sanki arabanin ustunden cikiyor gibi.
Otomobil resimi cekerken en buyuk dikkat edilecek unsurlardan biri budur. Bir fotografci gozu ile bakarken bunlar dikkatimi cok cekiyor.
Otomobili ya bunlar arka planda cikmiyacak sekilde park etmek gerek, yad abunlar arka planda cikmiyacak acidan resim cekmek gerek.
müthişler yaaa
beyaz çok hoşuma gitti![]()
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)