Arkadaşlar aşağıdaki linkteki alet nasıl bişeydir. Kullanım amacıma uyuyor fakat kalitesi yönünden hiçbir bilgim yok. Gören, duyan, kullanan varsa fikir bekliyorum.
LİNK
Fotoğrafları:
![]()
Arkadaşlar aşağıdaki linkteki alet nasıl bişeydir. Kullanım amacıma uyuyor fakat kalitesi yönünden hiçbir bilgim yok. Gören, duyan, kullanan varsa fikir bekliyorum.
LİNK
Fotoğrafları:
![]()
hasta kaldım.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
cidden iyimiş
orhan abi kırmızısı seni açar
bu arada çocukken 3 tekerlekli bisiklet sürdüysen bunuda rahat sürersin herhalde ama ben yinede korkuyorum bunlardan çinliler bi yerini eksik yapmıştır kesin
bide bunu alıcağına atv al valla daha kullanışlı olur![]()
ayrıca lastik ebatlarıda çok hoşuma gittilastiği patlasa bu ebat nerden bulunur acaba arabayada takılrımı
74 model sehpa...
kullanım amacınız nedir mesela? yoğun trafikte araba gibi trafikte kalma riski var. olduğun yerde egsoz dumanı yutar soğuk havalrda da iyi üşürsün. teknik bilgilerini bilmiyorum ama lastik ebatlarından ekonomik scooter kategorisine uzak gözüküyor. iki teker gibi kolay park yeri bulmanız zor![]()
geçen otobanda gördüm bundan adam soldan kaptırmış gidiyodu hiç scooter gibi değil şeridi dolduruyor güzel bir alet..ama tek derdi motor gibi her araya girip trafikten kaçamazsın arabalar nası duruyosa öyle durcaksın![]()
bu arada siyah renkli olan çok hayvani bir görüntüye sahip. lastik jant fenaa. iki teker arkada olduğu için viraj dengesi nasıldır merak ettim doğrusu.
o zaman servis ağına bir bakıp yedek parça durumuna göre alınabilir. yalnız fiyat yanlış hatırlamıyorsam 8.000 civarındaydı. bu paraya uzun veya şehir içi yolda da kullanabileceğiniz japon üçlüsünden çok daha keyifli maxi scooter edinebilirsiniz. ha görüntü ve neticesinde karizma 10 numararesimdeki üç tekerlekli canavarlar.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)