keşke tekrar başlansa üretime.2000 model 1.6 i.e doganımız war,orjinal klimalı ,2 yıldır bizde,değişeni,boyası,darbesi yok,inş uzun sürede öle olacak.üstünde bi örtü,garajda ölece durur.haftada bi defa ya bineriz,ya binmeyiz.arbamızı çok seviyorum.degerini bilmek lazım![]()
hatta hollanda da makam aracı olarak kullanılıyo dıye gormustum bı yerlerde ne kadar dogrudur bılemem.
ama yaslanmamıs malzemeler parcalar ve arkadan ıtıslı yenı bı araba hemde yedek parcası zebıl.
bıraz donanım yapsalar araclara ısı bılen kısılerın altında olur dıye dusunuyorum
sahsen ben ısterımhele dızel torku olcak
fiat ın multıjetler yada tjetler olcak. 2 3 sene ıcınde amerıkadakı o drıft turnuvalarına cıkılır![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
makam aracı olarak kullanılan zırhlı mirafioridir
tofaşın kurluşunun 40. yılı anısına sınırlı sayıda üretilse keşke full donanımlı of ne satar
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
mısırdan istediğiniz hadar 2011 şahin getirebilirim size arakdaşlar
buraqda hala satılıyor şahinier ve trafiğin %30 da neredeyse kuş serisi ve 132 , 121 gibi tr de benim göremdiğim modeller.
Hala sıfır şahin var. fakat sadece ŞahinS 1.4iE modeli var..
biz üretim i durduktan sonra telif haklarını mısıra sattık , fakat onlar ismini değiştirmemişler.
Bildiğiniz üzere ŞAHİN diye bildiğimiz aracın orjin i "Regata" dır.
hangi araba 1600cc ve adı docc pardon?
mısırdaki? şaka mı yapıyosunuz
şehir'de bi bakın istiyorsanız ne yazıyor...
docc lar etihopyada deilmi arkadaşlar![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
klima koysunlar ben alırım![]()
ha ayrıca ; çok isteyen varsa 96 model kız gibi S var ilk sahibinden daha yeni 100k' km'ye girdi![]()
Tango-1 never dies.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)