kankacım valla üzülerek söylüyorum ama bence su içicen![]()
Kasa fazlasından ve senin işlemindeki eskikten anlaşılacaktır paran bi kaç güne hesabına yatar merak etme Enes (bende bankacıyım bu arada)
Benim hep merak ettiğim bi konudur ya başıma gelirse diye düşünürdüm.Ondan hep bankaya gider yatırırım![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
valla bi sefer banada oldu ama tam tersi bankamatiğe gittim kartı soktum para çekmeyi tuşladım daha bişi yazmadan kapak açıldı içerden 1200 lira para çıktıönce işlem iptali dedim kartı aldım parayıda aldım
tam yürüyecektim sonra aklıma kameralar geldi
girdim içeri yetkili ile görüşüp verdim parayı
![]()
para gitmez merak etme zaten bugn almısındır hrld parayı geri ..
gecmis olsun ..
PARANIN SUCU NE?geçmiş olsun kardeşim.
BDEVO9
www.sunishotels.com
Seviyorum vallahi seni abi ya.![]()
![]()
Örnek vatandaşsın
![]()
Ya bu sayım işlemi nasıl oluyor? : ) Ben tutulan log'dan başka bişeye güvenmem açıkcası. Şöyle düşünelim. Bu bankamatik böyle bişey yaptıysa, bunu yapma ihtimali ve bozulabilme ihtimali var. E dolayısıyla bu bankamatiğin o görevi yapan zımbırtısının arızalı olup, sürekli olarak bu hatayı yapma şansı da var. O halde bu iş 1 kişinin değil 10 kişinin de başına gelebilir. Bankamatikte sayım yaparkende bu insanların benim param şu kadardı, şu kadar eksik verdi , şu kadar fazla verdi deme şansı da var? E sayım nasıl olucak o zaman?
K.
Vay anasını ya demek atm geri aramada yapıyor çok süper ya keşke şu atm hackerlarınada bi çare olabilse geçen hsbcden para çekiyorum televizyondada bangır bangır atm hackerleri ile haberler douyor yok ıste kamera koyuyorlarmıs bankamatıge yok şifreni görüyorlarmış sen tuşlarken bi baktım bankamatiğn üst kısmında küçük bir kamera aşağı doğru bakıyor şifre yazdığımız yere hemen bankaya girdim bi panik güvenliğe söyledim güvenlik çıktı bi baktı harbiden kamera var ama o kadar güzel yerleştirilmiş ki sanki makinenin parçası diyorum içimden güvenlikte hemen gitti şube müdürüne işte bankamatiğe kamera koymuşlar dedi kadın bi panik çıktı baktı sonra güldü meğerse o kamera optik okuyucu imiş faturaları bankamatikten ödemek isteyenler için sazan gibi kaldım
ama diyceğim şu madem bankamatik haber verebiliyor kendisine bir müdahalede bulunan birin olduğunda da arayabilse belki bu tür dolandırıcıların önüne geçilebilinir
kakus maalesef hata olduğu zaman loglara tutar girmiyor sadece işlem saati ve işlem olmamıştır şeklinde, diğer taraftan da ilgili beyanlar, kasada bulunan tutarlar üzerinden çok rahat kimin ne kdarı kayıp anlaşılıyor.
aLEXander Kent; maalesef atm hackerlığı çok artmış durumda ben de bizzat rastladım, atm'ye cihaz yerleştirme 8-9sn daha sonra kartı cihazı söküp alma 2-3sn sürüyor .... en ufak şüphede, en ufak kitlenme kart alıp vermeme durumunda müşteri hizmetlerini arayıp kart şifre iptal edin, yanılmış olsanız bile 3 gün kart basım için kaybedersiniz.
kesinlikle atm önünde kimse ile konuşmayın bilgi paylaşmayın, çok organize çalışıyorlar, biri cihaz yerleştiriyor, yaşlı eli yüzü düzgün tipler de sırada laf kalabalığı bu makine bunu hep yapıyor, boşver kartı iptal etme, gibi yöneltmeler, dikkar edin!
Sağolun beylerKöksal valla ıslatcak bişi yok direk kredi kartı borcu için hüpletmişler parayı yine onlara gitti yani değişen birşey yok
![]()
Dr.Ecu
sonucu merak etmiştim...bankacılık sektorunden memnun olarak ayrıldıgınıza sevındım..nihayetinde bu sektorden ekmek yıyoruz![]()
arkadaşlar su içtim ustune falan yazmışş onları cebine atmıştır memur.siz su içerken onlar o parayla bşka bişiler içmiştir..
bi arkadaş atm nin aradıgına şaşırmış ve bi nevi sevinmiş.öyle kardeşim..bu makınalar gerçekten teknolojide son nokta dıyebılırım..yıllarca hiç eksik veya hiç yanlış yapmayan atmler var..para kasetlere yanlışsız ve eksiksiz bi biçimde konursa herhangi bi yanlış yapmazlar..kaç adet banknot oldugundan toplamının ne kadar olduguna kadar tek tek manuel bi şekilde dkkatlice atm menüsüne yükleniyo..sık sık bozulma nedenleri de en ufak bi hatayı bile kabul etmemesidir.tıpkı enes kardeşimizin parasının azıcık burun kaldırmasıyla olan durum gibi..hemen makina kapatır kendini..
bi arkadaş da 5 lira fazla almış...o aldgın 5 lira atm yetkilisinin cebindeki paradır haberiniz olsun![]()
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)