User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
61 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Atmde para sıkışması

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kankacım valla üzülerek söylüyorum ama bence su içicen

by_hayali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kasa fazlasından ve senin işlemindeki eskikten anlaşılacaktır paran bi kaç güne hesabına yatar merak etme Enes (bende bankacıyım bu arada )

MUTLU RAFİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Akbank feneryolu atm sinde benimde başıma geldi 2 sene önce 800 tl su içtim üstüne

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim hep merak ettiğim bi konudur ya başıma gelirse diye düşünürdüm.Ondan hep bankaya gider yatırırım
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bi sefer banada oldu ama tam tersi bankamatiğe gittim kartı soktum para çekmeyi tuşladım daha bişi yazmadan kapak açıldı içerden 1200 lira para çıktı önce işlem iptali dedim kartı aldım parayıda aldım tam yürüyecektim sonra aklıma kameralar geldi girdim içeri yetkili ile görüşüp verdim parayı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    para gitmez merak etme zaten bugn almısındır hrld parayı geri ..
    gecmis olsun ..

üntar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    PARANIN SUCU NE? geçmiş olsun kardeşim.

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bi sefer banada oldu ama tam tersi bankamatiğe gittim kartı soktum para çekmeyi tuşladım daha bişi yazmadan kapak açıldı içerden 1200 lira para çıktı önce işlem iptali dedim kartı aldım parayıda aldım tam yürüyecektim sonra aklıma kameralar geldi girdim içeri yetkili ile görüşüp verdim parayı
    Seviyorum vallahi seni abi ya. Örnek vatandaşsın

Ya bu sayım işlemi nasıl oluyor? : ) Ben tutulan log'dan başka bişeye güvenmem açıkcası. Şöyle düşünelim. Bu bankamatik böyle bişey yaptıysa, bunu yapma ihtimali ve bozulabilme ihtimali var. E dolayısıyla bu bankamatiğin o görevi yapan zımbırtısının arızalı olup, sürekli olarak bu hatayı yapma şansı da var. O halde bu iş 1 kişinin değil 10 kişinin de başına gelebilir. Bankamatikte sayım yaparkende bu insanların benim param şu kadardı, şu kadar eksik verdi , şu kadar fazla verdi deme şansı da var? E sayım nasıl olucak o zaman?
    K.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hehehehehe....seni biras rahatlatıyım....ben bankacıyım..atm de sık sık bu durumlar yaşanır...ama siz almaya calıştıkça paraları böyle anahtarla falan daha da zarar verirsiniz..atm paraya el koydugu an da son kontrollerı yapıp(yani parayı geri verirmi gibi bekleyerek) atm yi terk etmenız gerekir..zaten sizin aramanıza gerek yok atm kendisi yetkilileri arar ben para sıkştırdım gelin kurtarın diye..pzrtsi akşam 4 le 5 arasında atm sayımı yapılır..çöpteki senin paran fazla olarak gozukur sana geri iade edilir..ama pzrtsi sabah git ve ben hafta sonu para yatırmaya calıstım kabul etmedi de...ztn fiş çıktısında senın yatırmaya calıstıgın gozukur...bu nedenle hiç bi sıkıntı yok o parayı geri alırsın

Vay anasını ya demek atm geri aramada yapıyor çok süper ya keşke şu atm hackerlarınada bi çare olabilse geçen hsbcden para çekiyorum televizyondada bangır bangır atm hackerleri ile haberler douyor yok ıste kamera koyuyorlarmıs bankamatıge yok şifreni görüyorlarmış sen tuşlarken bi baktım bankamatiğn üst kısmında küçük bir kamera aşağı doğru bakıyor şifre yazdığımız yere hemen bankaya girdim bi panik güvenliğe söyledim güvenlik çıktı bi baktı harbiden kamera var ama o kadar güzel yerleştirilmiş ki sanki makinenin parçası diyorum içimden güvenlikte hemen gitti şube müdürüne işte bankamatiğe kamera koymuşlar dedi kadın bi panik çıktı baktı sonra güldü meğerse o kamera optik okuyucu imiş faturaları bankamatikten ödemek isteyenler için sazan gibi kaldım

ama diyceğim şu madem bankamatik haber verebiliyor kendisine bir müdahalede bulunan birin olduğunda da arayabilse belki bu tür dolandırıcıların önüne geçilebilinir

kurpat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kakus maalesef hata olduğu zaman loglara tutar girmiyor sadece işlem saati ve işlem olmamıştır şeklinde, diğer taraftan da ilgili beyanlar, kasada bulunan tutarlar üzerinden çok rahat kimin ne kdarı kayıp anlaşılıyor.

aLEXander Kent; maalesef atm hackerlığı çok artmış durumda ben de bizzat rastladım, atm'ye cihaz yerleştirme 8-9sn daha sonra kartı cihazı söküp alma 2-3sn sürüyor .... en ufak şüphede, en ufak kitlenme kart alıp vermeme durumunda müşteri hizmetlerini arayıp kart şifre iptal edin, yanılmış olsanız bile 3 gün kart basım için kaybedersiniz.

kesinlikle atm önünde kimse ile konuşmayın bilgi paylaşmayın, çok organize çalışıyorlar, biri cihaz yerleştiriyor, yaşlı eli yüzü düzgün tipler de sırada laf kalabalığı bu makine bunu hep yapıyor, boşver kartı iptal etme, gibi yöneltmeler, dikkar edin!

yan53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    enes ne oldu acaba alabıldınmı parayı acaba..inş almısındır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı schkurpat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kakus maalesef hata olduğu zaman loglara tutar girmiyor sadece işlem saati ve işlem olmamıştır şeklinde, diğer taraftan da ilgili beyanlar, kasada bulunan tutarlar üzerinden çok rahat kimin ne kdarı kayıp anlaşılıyor.

aLEXander Kent; maalesef atm hackerlığı çok artmış durumda ben de bizzat rastladım, atm'ye cihaz yerleştirme 8-9sn daha sonra kartı cihazı söküp alma 2-3sn sürüyor .... en ufak şüphede, en ufak kitlenme kart alıp vermeme durumunda müşteri hizmetlerini arayıp kart şifre iptal edin, yanılmış olsanız bile 3 gün kart basım için kaybedersiniz.

kesinlikle atm önünde kimse ile konuşmayın bilgi paylaşmayın, çok organize çalışıyorlar, biri cihaz yerleştiriyor, yaşlı eli yüzü düzgün tipler de sırada laf kalabalığı bu makine bunu hep yapıyor, boşver kartı iptal etme, gibi yöneltmeler, dikkar edin!
    Evet kesinlikle dikkat etmek lazı her gün bir gazete ya da haberlerde rastlar oldum bu tür şeylere ama sanıldığından çok sık

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu aksam 6 gibi hesabima gectiler eksiksiz olarak..heyecan verici bi tecrube oldu benim icin
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu aksam 6 gibi hesabima gectiler eksiksiz olarak..heyecan verici bi tecrube oldu benim icin
    OH OH ıslatırız artık ....

saka bi yanada paranı alman ıyı oldu yapılan bagzı yorumlarla uzulmustum valla aaz para dııl 1200 lıra ...hadı gecmıs olsun enes...

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    OH OH ıslatırız artık ....

saka bi yanada paranı alman ıyı oldu yapılan bagzı yorumlarla uzulmustum valla aaz para dııl 1200 lıra ...hadı gecmıs olsun enes...
    almış ohh

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    almış ohh

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağolun beyler Köksal valla ıslatcak bişi yok direk kredi kartı borcu için hüpletmişler parayı yine onlara gitti yani değişen birşey yok
    Dr.Ecu

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonucu merak etmiştim...bankacılık sektorunden memnun olarak ayrıldıgınıza sevındım..nihayetinde bu sektorden ekmek yıyoruz

arkadaşlar su içtim ustune falan yazmışş onları cebine atmıştır memur. siz su içerken onlar o parayla bşka bişiler içmiştir..

bi arkadaş atm nin aradıgına şaşırmış ve bi nevi sevinmiş. öyle kardeşim..bu makınalar gerçekten teknolojide son nokta dıyebılırım..yıllarca hiç eksik veya hiç yanlış yapmayan atmler var..para kasetlere yanlışsız ve eksiksiz bi biçimde konursa herhangi bi yanlış yapmazlar..kaç adet banknot oldugundan toplamının ne kadar olduguna kadar tek tek manuel bi şekilde dkkatlice atm menüsüne yükleniyo..sık sık bozulma nedenleri de en ufak bi hatayı bile kabul etmemesidir.tıpkı enes kardeşimizin parasının azıcık burun kaldırmasıyla olan durum gibi..hemen makina kapatır kendini..

bi arkadaş da 5 lira fazla almış...o aldgın 5 lira atm yetkilisinin cebindeki paradır haberiniz olsun
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

emr_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hehehehehe....seni biras rahatlatıyım....ben bankacıyım..atm de sık sık bu durumlar yaşanır...ama siz almaya calıştıkça paraları böyle anahtarla falan daha da zarar verirsiniz..atm paraya el koydugu an da son kontrollerı yapıp(yani parayı geri verirmi gibi bekleyerek) atm yi terk etmenız gerekir..zaten sizin aramanıza gerek yok atm kendisi yetkilileri arar ben para sıkştırdım gelin kurtarın diye..pzrtsi akşam 4 le 5 arasında atm sayımı yapılır..çöpteki senin paran fazla olarak gozukur sana geri iade edilir..ama pzrtsi sabah git ve ben hafta sonu para yatırmaya calıstım kabul etmedi de...ztn fiş çıktısında senın yatırmaya calıstıgın gozukur...bu nedenle hiç bi sıkıntı yok o parayı geri alırsın

Sanırım içini rahatlatmıştır...Teknolojik işler olur böyle şeyler
    "Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"

emr: chip atarız
    f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
    emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)