fuardaki araçların yarısını zaten Ali Ağaoğlu almış :D
Printable View
fuardaki araçların yarısını zaten Ali Ağaoğlu almış :D
Zenginin parası, züğürdün çenesini yorarmış. :) Allah daha çok kazanç versin.
Fuardaki araçlarda indrim var heralde..
yurdum ınsanında para var krizi bahane etmesınler
paranın gozu kor olsun :D
Eskiden parası olan ev araba alırdı, şimdi bankanın vaadinle herkes almaya çalışıyor. Bu halka herbirşey mustahak, biz bizim olmayan parayı harcadığımız için bu dünya krizine yakalandık. Bugün artık 2 sene sonra yeni yeni kriz aşılıyor, bir bakıyorsun millet gene krediyle araba alıyor.
Alma kardeşim alma, hadi alıyorsun bir kısmınla kredi kullan. Sonra işten çıkarılıyorsun döt gibi kalıyorsun.
Daha bugün kardeşimle konuşuyorum; benim araçlarımın tamamı keş para ile alındı. Hepsi bir defada ödendi bitti. Varsa binerim yoksa iç çekerim olur biter. Kardeşimdede bir palio multijet bir xt600 black noise var. Hepsi ödenmiş bitmiş. Arkadaşı geldi 63.000tl ye passat almış hava atıyor. Adamın evine 1500+1500 tl para giriyor anca hemde. Çoluğu çocuğuda var ama gidiyor aylık 1200tl ye araç alıyor. Sonra kriz var diye bağrılıyor.
millette para yok birde
bankaların suçu var vermesinler herkeze kredi 700 lira maaşı olan adama kredi veriyolar adam varını yoğunu veriyo o krediyi ödemek için..aldığıda araba..benzin desen onuda koyduğu yok araba kapıda yatıyo sahibi işe gidip geliyo servisle ama araba sahibi :D
para *** yapcak bişi yok mıllet ac
İyi güzelde arkadaşlar bide şu yönü var adam ben 2000 kazanıyorum masrafım 1000 der girer krediye çeker arabasını allahın izniyle kredisinide öder diyelim 36 ay biter. normalde kim elindeki nakit paradan her ay 1000 lira ayırabiliyor borç olmasa o mutlaka eldeki para biyerlere gidiyor he her ay ayırırım dokunmam 36 ay yada arabamın parası nekadarsa okadar zaman biriktiririm diyen varsa helal olsun...
para var huzur var
[QUOTE=Low-Rider;1796543]eşitlik yok ki
zengin çok zengin
fakir çok fakr[
mılletımızın açlığından kaynaklanıyor
adamlar parayı ağaçta topluyor