:icon_tup:
Printable View
Şahsen ben fuardan araba almazdım... 3- 5 günde arabanın içine dışına girip çıkanın haddi hesabı yok. Madem para verip sıfır araba alıyorum, koltuğuna ilk ben osurmalıyım.. :)
AUDİ: Audi A4 için mart ayına sıra veriliyor.
herşeyi anlıyorum bunu anlamıyorum :) bi araba için 6 ay beklemek ....
ya şu saçma sapan otomobil ve yakıttaki ötv, kdv'yi düzenleseler, Türkiye otomotivde uçar kanatlanır... günü simit yiyerek geçirdiğimi çok bilirim ama arabama benzin koyamadığım gün olmamıştır :)
Bide kriz olmasa neler olucak çok merak ediyorum ...
cumartesi günü hondada 17 araba satıldı..
ben kalabalıktan yarısını görmedim arabaların zaten kapıda metroya kadar kuyruk araba kuyruğuda yeşilköye kadar gidicekti nerdeyse saçma sapandı herşey
ali ağaoğluda 4 kapılı rolls royce unu daha hiç görmemiş katalogtan beğenip almış 1.1 milyon lira
Aslında ülkemizde premium araç üretmek varmış iyi satıyor. :)
Markalar fuarlarda ürünlerini tanıtırken büyük indirimlerle satıyorlar ama her halükarda millet olarak Silah & At & Avrat 3'lüsü Telefon & Araba & Hatun olarak değişmiş olsa da bizi mest ediyor.
Varlık yokluk meselesi değilde biraz hesap yapmama olayına da dayanıyor. "Tüplü, az yakar! alalım gitsin..." Bu muhabbetten binlerce kişinin eski kasa BMW, Mercedeslerinin vergi yüzünden bağlandığına emin olabilirsiniz.
ulaştırma bakanı olsam hükümete baskı yapar kafalar ülkeye kesinlikle baz model araç sokturmam ürettirmem :D
Audi Standında Borusan'ı eleştriyor stand görevlileri :D BMW Standanda Doğuşu eleştiriyorlardı potansiyel müşterilere karşı :D onu beğendim.
''Yeni Cayenne varya görünüm olarak bitmiş eskisi daha oturaklı bi araçtı şimdi hiç yani. Arkası japon suv'ları gibi olmuş.''
Bide fiyat eleştrileri fenaydı. :)
valla o polo gti ucuza geliyordu alırdım ben 2-3 çizikten bişe olmaz kitletir kapılarını bıraktırırdım oraya :D
O zaman fuarın son günü almak lazım:D