hocana hürmetlerimi ilet![]()
senin hoca 106 TDI anlamıştırhe bide burdan hocana şunu demek istiyorum her sakallıyı deden her T yide turbo sanma
![]()
aynen ya su hocayı davet etsen forumada)) turboyu bize bi acıklasa
-----PUG GARAGE-----
GUL 50 - 98 RED VTR
AC 1869 - 98 RED GTI
TY 0906 - 01 RED VTS
VV 9631 - 00 RED GTI
ZN 4968 - 97 BLUE GTI
cesaretini tebrik ederim , hocamıza selam sıkıntı edip seni bırakmasın dersden![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
bi ara bi video dönüyordu bi tarih hocasının mısır piramitlerinin türkiyeden kaçırılmasıyla ilgili abuk sabuk bi yorumu vardı adamın heralde sizin hocayla sınıf arkadaşıydılar...
http://www.carfolio.com/specificatio...ar/?car=100738
Gerekli tüm bilgiler var.. See key diye seçenek var gerekirse tıklar açarsın.. Kaynak olarak Wikipedia dan da bakabilirsin.. Resmi saal ansiklopedi olduğundan![]()
Hocana burayı okutman birşey ifade etmez.Sonuçta onlarda yanlış biliyor diyip işin içinden çıkılabilir.En etkili ve kesin yöntem gidip bir yetkili servisten 106 GTI aracın motorun turbo değil atmosferik olduğunu yazan bir yazı almandır![]()
Akhisarda 106 git yok ki rica etsemyada bizim piştte bi drag düzenleyip hocayida alip oraya gelmek hocam bu 106 gti bak turbo yok
aaa turbo yok allah allah
![]()
bence forumu okutma..kalbi kırılmasın..en güzeli arkadaşların verdiği kaynaklardan birer çıktı alıp kendisine sunman![]()
ben olsam zamaninda 106 gti için yayinlanmis dergiler olmasi gerekir.onlarin çiktisini alip hocana gösterebilirsin.
yıllar önce arkadaşımdam mitsubishi 1.8gdi vardı
senelerce gti'a biniyorum diye dolaştı , buda o hesap
325ti'leri de turbo sanıyodu çoğu kişi![]()
Yakın arkadaşlarım Golf 1 Gti da turbo var diye iddialaşmıştı benimleBende gurur yaptım uğraşıp kanıtladım, sonra ne oldu? Haa değilmiş neyse dediler konu kapandı
Gti yazan her arabada turbo var sanan o kadar çok insan var ki
![]()
internetten bir adet 106 gti motoru fotoğrafı bul , yada direk sahibinden den bir ilan bul gti motor fotoğrafı olan internetten bulduuna nanmazsa . egzoz manifoldunu göster. bişey sorma , sonra hocadan turbonun çalışma prensibini anlatmasını iste..
eğer devamederse ısrar etmeye , filtre kutusundan çıkan filtrenin direk emme manifolduna girdiğini göster.
sınıf senin tarfına geçer sanırım böylece![]()
millet turboyu sadece tdi falan yazilarda görüyor ya diyor demek ki T var kesin turbodur.
gti de turbo diye veriyor ayari![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)