User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: uluslararası alışverişte kargo ?

Valvetronic
    Misafir
    bu bahsi edilen firmalar Irak-TR arası hizmet veriyorlar mı acaba?

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 senedir Amerika'dan TR'ye gondermedigim sey kalmadi DHL ile...Hepsinde 3 gunde Tr'de oldu ve bir kere bile gumruk sorunu yasamadim..

Son iki gonderimi USPS express ile yaptim ama yaomaz olaydim..Burdan TR'ye 2 gunde giren paket gumruge takildi ( cep tel vardi ) ve bana geri iadesi tam 2 ay surdu...Diger paketim ise yine buradan 2 gunde gitmesine ragmen gonderdigim kisye 3 haftada ulasti..

DHL kesinlikle tavsiyemdir.

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ups olmasında hangisi olursa olsun. ota boka gümrük istiyolar.
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

Spook - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fedexde bir kargom takıldı 400tl gibi bir masrafla çıkardıktan sonra tovbe ettim,ki fedexli 3 yıl süresince kullanmıştım.Ama ne zaman express kargodan mng kargoya geçti ozaman sarpa sardı. ki ürün çapraz kurdan takıldı gümrüğe.Ordino için bir dünya savaş verdim.ordino belgesi olmadan ürünün çekilebileceği yasada yazıyor.Yasayı print ettim götürdüm,mng nin çalışanları ve antrepo sorumlusu ile ciddi tartıştım.olmadı,ordinoyu ödedim ordino ile hava alanına gittim.vergilerimi ödedim.Muameleci buldum ek belgelerini yazdırdım.Ödenmiş vergi makbuzlarım ve ordino evraklarımla tekrar mng antrepoya gittim,3 gün paket beklediği için 90tl antrepo ödedim. kontrol bedeli ödedim..ödeddimde ödedim... getirdiğimde altı üstü 2 tane 16cmlik hoparlördü.

O gün bugündür usps express kullanıyorum.1 tane Japonyadan gelen ürünüm takıldı ki oda haklı şekilde takıldı.Tabut gibiydi yani.gittim sadece 2TL antrepo ile ürünü aldım vergisi vs.
    Alt yapısını hazırlamıştım tabi oda ayrı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 senedir Amerika'dan TR'ye gondermedigim sey kalmadi DHL ile...Hepsinde 3 gunde Tr'de oldu ve bir kere bile gumruk sorunu yasamadim..

Son iki gonderimi USPS express ile yaptim ama yaomaz olaydim..Burdan TR'ye 2 gunde giren paket gumruge takildi ( cep tel vardi ) ve bana geri iadesi tam 2 ay surdu...Diger paketim ise yine buradan 2 gunde gitmesine ragmen gonderdigim kisye 3 haftada ulasti..

DHL kesinlikle tavsiyemdir.
    Cep telefonunun uçarı kaçarı olmadığını sana söledim olm, fedexlede göndersen kalacaktı upslede. heleki iphone 4 şaka gibi 7 ila 10 günde usps express ile kargolarım evimde oluyor.

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bişi merak ediyorum ben UPS ile 4 tane orjinal oyun pc için babama göndericektim en ucuz 80 dolar fiyat çektiler ( Abd - Orlando 'dan İstanbul'a ) ? ee 4 cd için bu fiyatsa araba parçalarına ne kadar tutuyor ? yada bunun ucuz yolu nedir ?

deniz yolu yaparsak ne kadar fiyat düşer ? bilen biri beni aydınlatırsa çok sevinirim
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaman sorunu yoksa eger en ucuz yolu usps express..En son gonderdigim paket icin $23 gibi birsey odemistim.

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu işlerde usps en güzeli ptt nede olsa
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zaman sorunu yoksa eger en ucuz yolu usps express..En son gonderdigim paket icin $23 gibi birsey odemistim.
    Benim debriyajda 23$ a gelirmi lan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)