yaa işte böylee herkes sataşır laf atar bu forumdan biton parça satar ekmek yer ama laf sokmaktan kötülemekten başka bişi yapmaz tabi bunları yaparken de eksik kalmazlar
girer gizli gizli takip ederler
Printable View
yaa işte böylee herkes sataşır laf atar bu forumdan biton parça satar ekmek yer ama laf sokmaktan kötülemekten başka bişi yapmaz tabi bunları yaparken de eksik kalmazlar
girer gizli gizli takip ederler
Ankaraya Gidilmeyecek Anlaşılan,İsmail abiye helal olsu demekten başka hiçbişey söylemeye gerek yok aslında.
Çünkü 12 saatte aracı çıkaracak deneyecek falan filan.
hala istanbuldan kılını Kıpırdatmıyor konuyu açan kişi.
konu fena kızışmış küfürler filan.
neyse o bu değilde haLâ kimseyle deneme sözleşmesi olmadı haLâ :D
ben bugun ısteyenle sıkarım. MOTORLA denemek ısteyen varsa bana pm mıyem ulassın.
Ahmet
para dönmesi telefonda olsun biz izleyelim :) bayramdan sona hayırlısı ile canavarlar hazır olurrr:) insallah deneriz:)
Konuyu dağıtmayın sayın TurboM3 konuyu okuyor İsmail Çam'ın çağrısına cevap verecektir.
Kıbrısta sorduruyorum şuan Yeşil bir Supra var ulaşabilirsek ve bunun sonucunda araç sahibide kabul ederse bekleriz misafir ederiz elimizden geldiğince sizi burada :)
Sakkakci dedigin adamlar su piyasada gorebilecegin sayili ADAM'lardir. Zor zamaninda yaninda olurlar her zaman , menfaat beklemeden. Her konuda ellerinden geldigince yardimci olurlar , kim nasil biliyorsa oyle bilsin ama camur at izi kalsin yakismamis Mustafa...
Ayrica Boost Up'in dedigi kibi , dini inanclarin konumuzla hic bir alakasi yok , isterse maymun'a tapar isterse 5 vakit namaz kilar , bu kimseyi alakadar etmez.
denemek isteyen adam kalkar gider yani bekliyorum İstanbulda falan ne demek ? 300-500 lira benzin masrafı veya 2-3 saatlik yolculuk sizleri yormasa gerek.. ismail abi kalkıp motor olmayan aracı toparlarım diyo da siz istanbuldan gitmiyosanız bunun tek açıklaması R yapmaktır cogu arkadaşın da dedigi gibi..
konu dışındaki kimseye laf düşmez belki.. bende bunların içine dahilim bunu da biliyorum.. fakat ismail abinin nasıl bi insan oldugunu tanıyıpta gördükten sonra bu konuda yapılabilecek yorumum yalnızca bu olurdu..
Aynen öyle, Kaan'a hala şükrederim Allah razı olsun daha hiç görüşme şansımız olmamasına rağmen ikinci el bir SS Magnum egzoz için günlerce uğraştı, karşıya gitti geldi işini gücünü bırakıp, bir de almakla kalmadı gitti kontrol falan ettirdi. Kendi işi gibi uğraştı adam...
Kötü bir insan mı daha yüzyüze tanışmadığı bir insan için yapar bu iyiliği ?
Boşverin kimin kim olduğunu, herkes kendince veriyor insanlara notlarını, kişi kendinden meshuldur, milleti yargılayacağınıza kendinizle ilgilenin...
Kaan'cım tekrar tekrar teşekkür ederim bu arada...
Sn. Arkadaşlar konuda atlanan, Mert bey Bir ironi yaparak başlığı açmış. Asıl muhatap İstanbul'daki Supra sahipleri ki özellikle V8 killer bu konuda anlaşmak lazım. İsmail bey ile deneme; sonradan postlara cevap yazıldıkça dahil olmuş...
İsteyen gelir dener, ben hazırım.
Üç sene önce ismail, corvette ve supra ile denemek için gelmişti.
İstiyorsa tekrar gelir, A/B/C setup ları ile gelir. Ben hazırım.
R yapmak konusuna gelince, İstanbul da turbo hayabusa var ise onu ayarlayın. R yapıyor diyen arkadaşlar, bulun turbo busa
istanbul da.
tekrarlıyorum ısteyenle canı sıkılanla bugun denerım. aracını motor ıle denemek ısteyen var ıse aksam sıkalım ınsallah.