e abi show yapılsın kimse yapılmasın demiyo çıksınlar motorla bassınlar 100-300 görelim show'u izliyelim maşalalh diyelim yada lp640geçen porscheyle:D rakip yok değil yani turbom3'e
Printable View
e abi show yapılsın kimse yapılmasın demiyo çıksınlar motorla bassınlar 100-300 görelim show'u izliyelim maşalalh diyelim yada lp640geçen porscheyle:D rakip yok değil yani turbom3'e
LP640i gecen pors stock motor ile gecilecegini motor icini yaptigi zaman yarismak istedigini belirtti diye biliyorumki surekli arabasinin surelerini olcen biri olarak gecilecegi yarisa gelmek istememesi gayet normal.
Mert abide bunu yazdi konuya ama acik acik yazmadigi icin hala kafalarda soru isareti var.
Surekli guncellemeler sayesinde supra sahibi aracla tekrar ugrasmaya basladi ama dun bana kendisinin soyledigi:)
Benim anlamadığım birşey var yanlış anlamazsınız.
Deneme yapmak isteyen sizsiniz ? Ozamn dışardaki araçları siz niye ayağınıza çağrıyorsunuz ( Almanya , Kıbrıs , Yunanistan vs vs vs ) denemeyi çok istiyorsanız sizin gitmeniz gerekmiyormu ? Meydan okuyup ayağınıza çağırmak garip olmuş
konu üzücü olmuş , inş tüm araçlar sorunsuzca bir an önce biter , denenir olaylar tatlıya bağlanır ...
ben 997 tt nin sahibi olsam denerim yeni setup la tekrar döner gazlarım aradaki farkıda görmüş olurum ben bu halde bile 997 tt nin geçeceğini düşünüyorum kendi adıma
Yazilanlarin karalama oldugunu dusunuyorum .turbom3 ne konu acsa konu degistirilip baska yerlere cekiliyor ayiptir gunahtir her firsatta sen hirsizsin dolandiricisin denilmez bi insana eminim ki uzerindeki olusan bu yanlis dusunceyi yok edebilmek icin trilyonlar harcamaya razidir.Mert beyi tanimam gormedim bilmiyorum.Kendisi araba yapmis denemek icin konu acmis gayet normal daha oncede cok orneklerini gorduk.Hobisini profesyonellige cevirmek istemis tuning isine girmis iyi kotu gunu olmus gayet normal her iste oldugu gibi herkesin zor gunleri olur.Kimsenin basarisiz olmak icin antipati toplamak icin boyle bir ise kalkismaz sansizlik talihsizlik olmustur diye dusunuyorum.2 arabasina bukadar para gomen*geri donusu olmayacak bir para harcayan*arti olarakta Allah inancinin kuvvetli oldugu insanlar borcuna sadiktir dolandiricilikla gelen paraya minnet edip o parayla ekmek yemezler.eminim ki gercekten borcu olsa ve bu borcu kapatsa bile insanlar sen soyleydin sen boyleydin demeye devam edecekler ve adini 9 dan 8 e indirmycektirler.
Kusura bakmayin dayanamadim orta yerden daldim herkese hayirli aksamlar
son postumu atıyorum konuya:
Mert o kadar sözler verdi ki insanlara arabalarını yapabilmek için, ama sonunda hep ortadan kayboldu... 320 yi 330 yapıp turbolayacağım, SC li E46M3 e fark atıcaz, anahtarımı ortaya koyuyorum dedi, üzerinde 3 yıl geçti... bu nedenle kaybolduğu ortamları arada hatırlatmakta fayda var arkadaşa, hiç bir şey olmamış gibi bu tarz konular açtığında, biri de çıkıp laf eder bu kadar basit...
seko ve cnkr1 siz yeni kasa hayabusanın nekadar hızlı olduğunu bilmiyosunuz sanırım :)
iyi o zaman kimse geceleciği yarısa gitmesin, o zaman bu denemeleri kim yapacak ? cok sacma bence
arabası deli gibi gidiyor arkadasın cıksın denesin kac boy yiyeceğini gorsun sonra motor icini yapsın turbolarını buyutsun gelsin bidaha denesin aradaki farkı gorsun bu isin raconu budur gecilirim diye yarısa girmemek korkaklıktır...
+10000000000000
Yukarıda yazılanları okudum; Deneme dışında herşey konuşulmuş, hayret ediyorum..! Konu dışında geçmişe dayanan özel meseleleriniz varsa Neden biryerlerde buluşup aranızda halletmiyorusunuz anlamış değilim.?
bu vıdeolardakı m3 hangı m3 yaa konuda bahsedılen pemmbe m3 mu?
hayır arkadaşlar pembe olan e36 burda bahsedilen e46 m3 project cars da konusu var
( http://www.techturkey.com/forum/show...=11111&page=47 )
Mert abi allah başarılarının devamını erdirsin. sabrettin sabrettin okadar para harcadın neler neler yaşadın ki sana okadar yakın olmadığım halde biliyorum bırak m3 turbolamayı TR de adam gibi bakımlı m3 sayısı parmakla gösterilcek kadarken sen TURBO yaptın üstelik eminimki istediğin whp leri almışsındır.
ben ilk m3 ü aldığımda hpler havada uçuşuyordu şunu tak şu hp bunu tak şu hp şöyle yap şöyle gider böyle yap böyle gider hevesliydim ve yaptım fakat hiiç bahsedilenlerle alakası olmadı yok öyle o eksik kaldı yok bu eksik kaldı hatırlarsan msn den bazı şeyleri sormuştum ve güzelcene anlatmıştın sadece o ışığı tutmanla bile çok şeyi anladım
Kısaca modifiye dipsiz bir kuyu ve bu kuyuya inerken kullandığın ip ve o ipi tutan yada bağladığın yer çok önemli
Sen bazı şeyleri artık aştın abi kimse herşeyi anasının karnında öğrenmiyo ben TR deki sayılı ustaların bile ne hatalar ne yanlışlar yaptıklarını gördüm hatasız kul olmaz birşeyi vermeden almak allaha mahsustur sen çok şey verdin çok güzel şeyler aldın fazlasıyla hak ediyorsun allah kazasız belasız şürüşler nasip etsin
Saygılarımla Ayhan
Maksat Gaz vermek
Haz almak olsun
bende veriyorum 997TT ye oy:D
ben gri gt47li supranın geçicegini düşünüyorum :)
bu havalarda kalkacak araba bulmazk hep zor olur bence bi hayabusa veya bi zx12r la bi deneme yapılsa bizde video izlesek olmazmı:soru: