User Tag List

Sayfa 6/27 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
502 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Supra sahiplerinin dikkatine, TESTE DAVET

TurboM3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kurtaran ın arabası 50 sayfa konu oldu, burdan veririm isteyene linkini girer okurlar yaptıklarını ve yazdıklarını... Kurtaranın borcu varsa asıl onun yeri yurdu belli git iste paranı al bilinmeyen biri mi
    Vermiyorum dedi. Öbür dünyada hesaplaşmak üzere Allah'a havale ettim.

Alacaklarımı tahsil edemediğimde internette yazıp çizmedim.

oradan gelen paraya ihtiyacım yoktu. ekmeğimi araba işinden kazanmadım. hobimdi. sen ve senin gibiler anlayamadı.

Asıl işimin yanında, alacaklarım devede kulak.

Benim kimseye borcum yok, bana borcu olanlar var. Nasıl olsa diğer tarafta herkes hesap verecek.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.bmwteam.net/board/index.p...pic=695&st=940

merak eden arkadaşlar yıllara sürelere dikkat etsinler, 1 sene sonunda çıkan sonucu da sıkılmazlarsa değerlendirsinler Mert sen ne sıkıyorsun canını? 50 değil 48 sayfaymış kusura bakma...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öyle olsun benim verecek cevabım yok, fanatik biriyim gözümü fanatiklik bürümüş o yüzden mantıklı cevaplar veremiyorum yazı yazamıyorum kusura bakmayın
    Semih,

yazdıklarımda A dan Z ye haklıyım. Ancak sen supraya laf gelmesini istemiyorsun.

Sana belirttiğim tüm maddeler doğru. Bunu sen de bildiğin, ve zeki bir adam olduğun için cevap vermek yerine vermemeyi tercih ettin.

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TurboM3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Semih,

yazdıklarımda A dan Z ye haklıyım. Ancak sen supraya laf gelmesini istemiyorsun.

Sana belirttiğim tüm maddeler doğru. Bunu sen de bildiğin, ve zeki bir adam olduğun için cevap vermek yerine vermemeyi tercih ettin.
    hayır abi ben sadece kimsenin kırılmasını istemiyorum, benim için supra vs önemli değil önceki mesajlarımda da yazdım farklı şeylerdi, şu an anlaşamadık o yüzden cevap verecek birşey yok şu mesajlar içinde

supraya laf gelse nolur gelmese nolur fabrikasına ortakmıyım değilim paymı veriyorlar üretimden satılan parçalardan hayır ben sıkıntı yapmam öyle şeyleri hayatta bşka önemli şeyler var
    körler sağırlar

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimseyi zan altında bırakmak istemem ama hergün bimmerforums okuyan biri olarak her turbo bmw konusunda adının geçmesi açıkcası gururumu okşamıyor abi.
    Turbo BMW yapanların ilk okuduğu sticy konuda bile kötü bir şekilde geçiyor ismin , keşke imajını tazelesende tüm olanlar tarih olsa...

BUYER BEWARE FI SYSTEMS
    http://forums.bimmerforums.com/forum...d.php?t=521046

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mert Daştan'ın BMW dünyasındaki kötü imajını bilmeyen yok. Dünya üzerindeki "neredeyse" tüm büyük bmw forumlarında kendisi hakkında olumlu konuşan yok, bir çok kişi de dolandırdı bizi yazmış. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz bana göre. Fakat benim kendisi ile herhangi bir alışverişim olmadı, aksine arabamda kendisinden kalan bir çok parçayı da daha iyi parçalar ile değiştirdim.

Kendisinin de dediği gibi hakkında açılan bir dava yoksa suçlu olamaz Kanıtlanmamış suç, suç değildir kanunlarımıza göre

Fakaaaat, bu konuların bu yarış konusu ile alakası yok.

Kendisi atar yapmış, atarına cevap veren olur olmaz, yarışırlar görürüz. Fakat bu forumdaki en efendi insanlara bile laf atması benim hoşuma gitmiyor.

Harbiden bu supra mevzusu beni de sıktı, ne 2jz imiş yahu...

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu güçlerde turbo bir arabanın hazır olup rakip beklmesi sahibi adına nekadar keyifli bir durumdur ancak ben kaldırdım gel üstüne otur mantığı yanlış olmuş ,örneğin yunanistandaki adamıda buraya ayağına çağırmak yerine onun istediği yolda ve şartlarda onunla denenmeli ,kıbrıstaki supraya bilenirkende eğer cesaret tamsa kıbrısa gidilmeli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TurboM3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vermiyorum dedi. Öbür dünyada hesaplaşmak üzere Allah'a havale ettim.

Alacaklarımı tahsil edemediğimde internette yazıp çizmedim.

oradan gelen paraya ihtiyacım yoktu. ekmeğimi araba işinden kazanmadım. hobimdi. sen ve senin gibiler anlayamadı.

Asıl işimin yanında, alacaklarım devede kulak.

Benim kimseye borcum yok, bana borcu olanlar var. Nasıl olsa diğer tarafta herkes hesap verecek.
    sana cevabı Kurtaran 3 sene önce vermiş gıkın çıkmamış al bak, elaleme 15bin usd ye araba yapmışsın yürümemiş her şey ortada, camiada herkes biliyor hala konuşuyorsun, topic senin olmasa bu kadar kirletmesdim emin ol

Tam Düzenle
    Basit Düzenle KSonay 10 Apr 2007 - 12:35 IP: 88.247.188.110 | Mesaj #643|

BMWTeaM

Grup: Members
    Yer: Kuzguncuk/Uskudar
    Otomobil: 6.45 Cabrio

Yok ortadan kaybolmadı, buralarda. Bostancıda genelde benimki gibi bir araba yapıyor ondan pek vakti yok sanırım.

Beni aradı yaptıgımız masrafla (tam hesaplamadım ama 15.000 dolar artısı var eksigi yok. İLK defa yazıyorum bunuda ) bahsettigimiz beygirleri alamıycagımızı ve egzantrikler için 1700 dolar daha vermem gerektigini söyledi.
    Bende anca yarı parasını verebilecegimi soyledim ki bunu babama yapmam. Ben haber vericem dedi bekliyorum bende.

2000 kmde giden 750 dolarım. ve üstüne harcadıgım 1000 ytl (m3 volant ve balata için) ve daha saglam bir baskı balata için 1000 dolar daha masrafım var. Bunlarda bonusu.

Sakin ve sabırlıyım. Bakalım anlaşabilirsek aracı bitiricez herkes mutlu olacak, yok Da-motorsport ben bu işi bitiremiycem derde anlaşmayı fes ederse bende başımın çaresine bakıcam. Belki 3-5 kuruş daha zarar ederim ama bu benim hobim, meslegim değil ! zararım maximum bu olur.. Çok daralırsam satarım arabayı gezerim X5 le hemde dizel daha az yakıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak ben de 3 sene önce ne demişim

CABRIOMANN 10 Apr 2007 - 21:59 IP: 85.106.156.51 | Mesaj #658|

BMWTeaM

Grup: Moderators
    Yer: ANKARA/Çayyolu
    Otomobil:yoktur...

şimdi başka forumlarda falan bunun muhabbeti aynen şöyle geçecek:

Soru : Mert sen bir 320 yi hacim büyütüp turbolamışsın ama sağlıklı olmadığı söyleniyor ayrıca gücü de az çıkmış ne diyeceksin?

Cevap 10 gün sonra gelir Mertten: sahibine ben söyledim egzantriksiz olmaz diye... egzantrik maliyetini bana yıkmaya çalıştı tabii ki vermeyince bana laf etmeye başladı... egzantriksiz o arabada istediğimiz sonucu almayacağını bile bile yaptırmadı... buna rağmen mükemmel yürüyor herşey yolunda, sahibi de çok iyi arkadaşım bir sorun yok turbolamaya devam...

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu Çok kızışmış,bence gerk yok bunlara metal parçalarından bahsediyoruz.
    Geçseniz nolur geçilseniz nolur yani ?
    altı üstü metal.
    Yapmayın etmeyin ya.
    Güzel Güzel Videolar gelse Sen geçtin ben geçtim muhabbeti olmadan,Sadece yürürlerini Görsek..
    çok şey istiyoruz galiba biz.
    Paran varsa yürür paran yoksa yürümez aslında bu kadar basit.

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kişisel gorusler ve suclamalr neden sıted eyapılıyr herkes mıleltın ne sucu olup olmadıgını bılmek zorunda degıl saygı aşılmış resmen bazen öyle konusmalar oluyrkı kan davası cıkıcak resmen .....

306gti
    Misafir
    mert bi konu acti test amacli herkes hergun gider yapiyo nedense bazi kisiler konuyu gereksiz kirletmeye calisiyo.sorunlariniz varsa mertin yeri belli yurdu belli sorunu olan gider sorununu cozer burda reklama gerek yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Supra sahiplerine mesaj ulaştı. Amaç onları teste çıkartmak.

Mkesaj yerine ulaştı.

Benden alacağı olan adalete başvurur. Gider mahkemeye.

Benden alacağı olup da mahkemeye gitmek istemeyen, gebze dilovasına gelir. 6 gün dilovasındayım. İşimin başındayım.

Derdi olan var ise bana çok rahat ulaşır.

Burak İ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gökteki Melekler Bizim Şehitler

0zan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak İ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

300zx'e benzemek..

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu merakla takip ediyorum.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amaç olayı sulandırmak değil, topic zaten kendini belli ediyor... arkadaşlarımızdan 'M3 e kaç boy atacak araç yapacağım' diye merkep yüküyle para alıp arabayı bitirmeden kaçan birisinin hala piyasada bu tarz topicler açarak kendi reklamını yapması bana garip geliyor...

neyse bilen biliyor zaten arkadaşlar, yakından tanımayanların da yaptığı yorumlar ortada.. son kez diyorum, Allah yolunu açık etsin, yeter ki bir daha piyasada 'ben araba yapıyorum' diyerek müşteri toplamaya çalışmasın!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amaç olayı sulandırmak değil, topic zaten kendini belli ediyor... arkadaşlarımızdan 'M3 e kaç boy atacak araç yapacağım' diye merkep yüküyle para alıp arabayı bitirmeden kaçan birisinin hala piyasada bu tarz topicler açarak kendi reklamını yapması bana garip geliyor...

neyse bilen biliyor zaten arkadaşlar, yakından tanımayanların da yaptığı yorumlar ortada.. son kez diyorum, Allah yolunu açık etsin, yeter ki bir daha piyasada 'ben araba yapıyorum' diyerek müşteri toplamaya çalışmasın!

İftira atacağına, o adamları al gel bana. Atıp tutuyorsun.

Yerim belli. Kaçan göçen yok. Yalan söylüyorsun.

Bu kadar canı yanan, aldatılan adam nerede? O zaman gelin alın paranızı.

CaTLaK_HKO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilcakir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaris falan muhabbeti disinda su dolandirildi vs laflarina cok gicik oluyorum.

Mert abide gayet mantikli sekilde , madem dolandirildigini iddia eden var gitsin mahkemeye basvursun yada yerim yurdum belli gelsin beni bulsun diyor

Bunlari yapmadan konusmak insanlara iftira atmaktan baska birsey degildir buda oyle gunahi kolay kolay boyundan atilacak bir hareket degildir.

Su aptal konu dile getirilmese bahsetmezdim ama aramizda belki benim gibi gidip gorenler olmustur.

Mert abinin imkanlarina sahip birinin araba modifiye ederek dolandiricilik yapmaya ihtiyaci olmadiginida her akli selim insan anlayabilir.

Biri beni dolandirdi demek kolay birsey degil dolandirdiysa ve hakkini aramiyorsan ben senin lafina guvenmem sana yalanci derim kimse kusura bakmasin
    m3 tt nin sahibinin yazdıkları ve snn yazdıklarını okuyunca dolandırılma ve mahkeme konusunda.yaşadıklarımı anımsadım.ki büyük derecede dolandırıldım evet.bu o namussuzlar aynı zamanda bu siteyede üyeler.hiç birinden hiç bir şekilde talepte bulunmadım.herkesi Allaha havale ettim.
    şimdi garajda araç yaparken kim kime fatura vs kesiyorda yasal yollardan ticaretini yapıp vergisini eksiksiz ödüyor.ve üstüne tüketici hakkını arasın mahkemeye başvursun deniyor.açıkçası bu adalet yumurta kapıya dayanınca aranır mantıgına geldi.salaktırlar yada değillerdir onları bilemem ama ben değildim.belki onlarda değildir
    ayrıca kıbrıstan bir tane saglam supra gelemez tr ye.çünkü yürüyen supra yok.yürüyen bozulur rum tarafında yapılır.kktc tarafındakiler yatar.sorsan 700hp dir ama.
    m3 tt nin sahibi bence çıtırdan reklamını yapıyor.arabanız 400 yada 500 hp değil.toplasan elle sayılır 700 üstü araçlar var.herkese ulaşılır.video çekilir tozlu raflardan inen dava eger geçtiysen kapanır.videonuda koyduktan sonra afişe edersin.zaten geçemezsen maksat aracımı görmekti der yoluna devam edersin.
    saygılar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)