Yunanistan'da Rusya'da Kıbrıs'ta falan Supra arayıp durdunuz.. Acaba ordan olumlu bi cevap gelse onları da mı davet edecektiniz İstanbul'a ?
Yunanistan'da Rusya'da Kıbrıs'ta falan Supra arayıp durdunuz.. Acaba ordan olumlu bi cevap gelse onları da mı davet edecektiniz İstanbul'a ?
de3nildiği denemek isteyen giderr haaa gitmesssede gerek yok saten yakında aRabalar HAZIR OLUR ozaman denenir ayıp hala dewam ediyor konu ya![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Umarım eninde sonunda denemeler olur da bu kadar yazı, laf havada kalmaz, boşa gitmez. Gerek turbo m3, gerek supralar, gerek msupra, emek veren, para ve zamnalarını harcayan bütün arkadaşlara teşekkürler.
Denemeler bence tarafsız sahada olsun. Hepinizi izmirimize bekliyoruz. Yollarımız tüm hızlar için gayet müsait ve de boştur.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Hanımların Dikkatine!!!
overlok makinesi ayagınıza geldi,
Halı, kilim, yolluk, paspas kenarlarına overlok yapılır,
5 dakikada yapılır hemen teslim edilir
başlığı görünce aklıma bu geldi![]()
iyi akşamlar..
üstad bir sorum olacak,, madem sağlam biriyle denemek istiyorsun sana nacizane bir tavsiyem var... baktın ankaradaki arkadaşlar işim var yogunum diyor, ordaki burdaki arkadaşlar gelemiyor bak sana ne dicem..
istanbulda AVK servisin yaptığı 1700+ hp dodge viper war. benim bildigim TR de en hızlı giden araç bu.. ( bak bildiğim diyorum polemik yaratmak istemiyorum, daha iyisi varsas gormedim bilmiyorum ok) ona bi ulaşmaya çalış madem saglam biriyle denemek istiyorsun !!!
burda ole 20 sayfalık bir topic yapmana gerek yok..
adminlerden istersen, bana ait ozel bir topic acın 1 hafta 1 ay kalsın icine iletişim bilgilerimi falan yazayım de,, onaylarlarsa yapsınlar... ole atar gider cart curt yapmana gerek yok.
hee allah nasip etmiş dahada iyi etsin inş,, ama bu şekilde davranmak antipati toplatır sana.. benden sana nacizane bir tavsiye
saygılar
Rıdvan...
konuya bende dahil oluyum dedim turbo hayabusadan bahsediosunuzda türkiyede kim turbo hayabusa ile redline yaparak vites değiştirip ( atmosferik de olduğu gibi yani) kullanabiliyor yada dünya üzerinde kullanan warmı peki eer kullanan warsa bence sarmakdan motor gitmez gibime geliyor bence 2000 model zx12 R bulup rol yapmanız daha mantıklı olur![]()
Gitmeyin artık Mert'in üstüne. Mert'in suçu ne? İsmail Çam fena mesaj yazdı orası ayrı ama.
ne zaman kavga çıkacak diye merakla bekliyorum.
hayabusayla deneyelim deniliyor resmen.gelen cevap turbo busa bulun deneyelim.amaç şov yapmak başka bişey değil..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)