User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
33 sonuçtan 20 ile 33 arası

Konu: Civic 1.4 is nasıl?

drummer582 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaklaşık 3 sene 1.4 is sedan kullandım.ozamanlar resmen tapıyodum arabaya gidişi duruşu mükemmeldi sonraları iç mekandan tıkırtılar cızırdamalar gelmeye başladı yerinde durmayan bi arka pandizota sahiptim.lpg ile yakıtı şehir içi 17-18 krştu.yokuşlarda bayılan heleki 4-5 kişi binince çok hantallaşan bi araçtır.1 sene önce 99 model 170000kmde 14bine sattım.sattıktan sonra şunu gördümkü üstüne 2-3 bin daha eklenip daha güçlü daha donanımlı ve daha yeni bi araca binilebilirmiş.bunları göz önüne almanı tavsiye ederim.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drummer582 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaklaşık 3 sene 1.4 is sedan kullandım.ozamanlar resmen tapıyodum arabaya gidişi duruşu mükemmeldi sonraları iç mekandan tıkırtılar cızırdamalar gelmeye başladı yerinde durmayan bi arka pandizota sahiptim.lpg ile yakıtı şehir içi 17-18 krştu.yokuşlarda bayılan heleki 4-5 kişi binince çok hantallaşan bi araçtır.1 sene önce 99 model 170000kmde 14bine sattım.sattıktan sonra şunu gördümkü üstüne 2-3 bin daha eklenip daha güçlü daha donanımlı ve daha yeni bi araca binilebilirmiş.bunları göz önüne almanı tavsiye ederim.
    Aynen zaten ögrendigim kadarıyla degişeni vs..varmış vazgeeeeç gönüüüül vazgeeeeç seni duyan yok

Bir 106 gti'm bile yok

GKD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende var 1.4 beyaz sunrooflu klımalı ve manuel bence kesinlikle manuel al derim otomatik çok yavaş yakıtı hiç üzmez cam sorunu bendede var ama bugün yaptırdim 50tl sıkışmış eskiye göre biraz daha iyi oldu onun dışında bende pek bir sorununu görmedim yağ su benzin devam

RsErdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GKD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende var 1.4 beyaz sunrooflu klımalı ve manuel bence kesinlikle manuel al derim otomatik çok yavaş yakıtı hiç üzmez cam sorunu bendede var ama bugün yaptırdim 50tl sıkışmış eskiye göre biraz daha iyi oldu onun dışında bende pek bir sorununu görmedim yağ su benzin devam
    50tlmı verdin kazıklamışlar benımkıde sıkışıyordu şöför tarafı. arada söküp bı vuruyoduk duzelıyodu kendinde sökebilirsen kapıyı vur duzelır
    Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
    Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...

GKD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RsErdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    50tlmı verdin kazıklamışlar benımkıde sıkışıyordu şöför tarafı. arada söküp bı vuruyoduk duzelıyodu kendinde sökebilirsen kapıyı vur duzelır
    ya benimki yolda düştü kapanmadı yoldaydım mecbur yaptırmak zorunda kaldım 1 camın düşme sorununu yaptı ötekininde ayarını tam kapanmıyordu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende de 1.4 manueL sunroof lu var 4 senedir kuLLanıyorum 120bin de aldım 170 binde şu an..
    (-) pLastikLeri-kapı koL dayama yerLeri çatLıyo kırıLıyor
    (-) döşeme rengi iğrenç 'kaLasik' eski japon
    (-) kapıLar ve camLar eşek gibi büyü ama krikoLar sanırım sedanLar iLe aynı kaLdırmıyor sorunLu..arka pandizot v.s ıvır zıvır bir sürü tıkırtı tukurtu..
    (-) orjinaL parçaLarı günceL e92 bmw'ye eş değer fiyatlarda
    (-) fren mesafesi
    (+) yakıt-performans oranı
    (+) parça sıkıntısı yok-yan sanayii de geLişmiş..
    (+) kuLLanımı keyifLi ufak tefek makyajLarLa ne şekiLLere girdiğini biLiyoruz hepimiz..
    (+) koLay koLay sorun çıkartmaz mekaniği bence çok iyi..
    (+) diLinden anLayan pek çok kişi vardır sıkıntı yaratmaz...

bu (-) Lerin hepsi kolay yöntemlerLe çözüLebiLiyor ben arabamı satmayı hiç düşünmüyorum inşaLLah başka araba aLabilirim bunu satmadan..

imhotep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4 candır...
    Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cookies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende de 1.4 manueL sunroof lu var 4 senedir kuLLanıyorum 120bin de aldım 170 binde şu an..
    (-) pLastikLeri-kapı koL dayama yerLeri çatLıyo kırıLıyor
    (-) döşeme rengi iğrenç 'kaLasik' eski japon
    (-) kapıLar ve camLar eşek gibi büyü ama krikoLar sanırım sedanLar iLe aynı kaLdırmıyor sorunLu..arka pandizot v.s ıvır zıvır bir sürü tıkırtı tukurtu..
    (-) orjinaL parçaLarı günceL e92 bmw'ye eş değer fiyatlarda
    (-) fren mesafesi
    (+) yakıt-performans oranı
    (+) parça sıkıntısı yok-yan sanayii de geLişmiş..
    (+) kuLLanımı keyifLi ufak tefek makyajLarLa ne şekiLLere girdiğini biLiyoruz hepimiz..
    (+) koLay koLay sorun çıkartmaz mekaniği bence çok iyi..
    (+) diLinden anLayan pek çok kişi vardır sıkıntı yaratmaz...

bu (-) Lerin hepsi kolay yöntemlerLe çözüLebiLiyor ben arabamı satmayı hiç düşünmüyorum inşaLLah başka araba aLabilirim bunu satmadan..
    bundan 3 yıl once 1.4 ies aldım 97 model 48k da idi.. anlattıgın sorunların hıcbırını yasamadım... leş arabay para vermyın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu sorunlar kişiseL değiL fabrikasyon kaynakLı.. yoksa kim gider patates araba aLır yahu..
    48bin de değil bütün arabaLar maLesef ki.. beLirLi kmLerden sonra ortaya çıkıyor..
    48m de durması kişiseL bir sorun değiL mesela
    yada debrijay üst merkezinin 820 tL oLması.. gibi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    km nın yuksek olması ve arabanın hor kullanılmasından dolayı bu sorunlar cıkıyor yoksa honda sorun cıkartıcak bır araba degıl..

ÇALIŞKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel araba renk de hoşmuş

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 yıl kullandım 1.4 hb. çok uğraştım güzel şekil şemal kattım ama hepsi biryere kadar alınıp binilebilir ama üzerine 2 milyar falan koyarak, çok daha modelli, çok daha yeni araçlara sahip olunabilir diye düşünüyorum. kronik sorunu olarak benzin lambası yanmaz, arka direklerdeki plastikten ses gelebilir, kapı mandallarından ses gelir, cam açma kapama sorunu. en kötü özelleği ise bence 4. vitese attığındaki o gitmemesidir

ha_SaaaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 yılı gectı benım arabamla maceram. Bu kadar memnun olamam da arabamdan. Askere gittikten sonra bi daha bınmem etmem diyordum ama yok olene kadarda satmam artık bu arabayı. 1.64 tl den lpg aldım 60 tlye 510 km hangi araba yapıyor 150 km si sehir içi geri kalan sehir dısı Gidişini solemıyorum bile izmirli bütün 1.4 ler iyi bilir haha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kronik sorunu olarak benzin lambası yanmaz, arka direklerdeki plastikten ses gelebilir, kapı mandallarından ses gelir, cam açma kapama sorunu. en kötü özelleği ise bence 4. vitese attığındaki o gitmemesidir
    ahaha 1-2-3 normaL 1.6LarLa kafa kafaya giderken 4.viteste 2 boy kadr yemek koyuyor insana
    ben direkt 5 e atıyorum zaten birde benzin Lambası evet yeri vardır fakat Lamba yanmaz ama bir süre sonra mikrometreLerini öLçmeye başLarsınız yolda kalmazsınız aLışınca

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)