vardi illa ki ufak tefek seyleri, sorunsuz bir araba degil kesinlikle ama bas agritan bir sorunu olmadi, yolda birakmadi vs.. :icon_tup: aracin +'larinin yaninda ufak tefek aksakliklarini gormezden gelebiliyorsun.. :D
Printable View
bu kadar olumsuz yoruma karşılık tek diyeceğim şey gerçekten kullandığım ve gördüm en güzel pejolar dan biri diyebilirim .......
dostum adanadaki servis beni çıldırtıyor umarım mersin servis seni çıldırtmaz... gerekli eğitimi alıyorlar ama daha gt/rc farkını ayırt edemiyorlar. inş mersin ustaları düzgündür... arabada sorun olması önemli değil, önemli olan probleminin çözülebilmesi diyorum... 207ler sağlamdır
güncel 10karktr
Kanka sen yoğun adamsın ilgilenmiyorsun benle eskisi gibi artık. Bu bayram Ankara'ya gitmicem buralardayım ara da görüşelim öpüşelim:icon_tup:
Zekky hala neyi merak ediyorsunda güncel yazıyorsun:)
3-5 bişiler daha ekle git temiz bi 207RC al GT ile uğraşma aracı da çok fazla kurcuklama, ince dokunuşlar dışında stok bin
meraktan değil bilindik ilanı olmayan 207 gt varmı diye soruyorum:) ah işte üstüne ekleyebilsem 500 bile arttıramıyorum öğrenciyim.. zaten stock binicem bi filtre bi egzos baskada ellemem. dün gece istanbula geldim bugün 2 arabaya bakıcam daha hiç binmedim bile gt ye.. bgn bi binicem bakıcam eğer hosuma gitmesse dizel astra veya corsaya kayıcam..
Ne alaka yauw 207gt olmazsa dizel corsa astra falan:)
czt hem sağlamlık hem de fiyat yönünden 207gt ye iyi bi alternatif
kafamdaki 2 seçenek kırmızı corsa sport dizel yada kırmızı 207 gt di. fiestada dizelden bıktığım için 207 gt için ısrar ediyodum. ama kafam karıştı bu konu yüzünden.. bgn yarın bakıcam işte 207 gt ye olmadı vazgeçicem kırmızı corsa sport aricam. czt doğrudur sağlamdır ama tipi hoşuma gitmiyor..
ıstanbuldaysan ıstersen benım 207 gt ye de bakabılırsın 2007 dusunmuyorsun belkı ama ıstersen bı bak
konu xenonmrph un konularına dönmeye başlamış :D
rcden ve gtden tek farkı motoru olan 2011 model sportium verelim sana.. 3000 kmde.. rc jantları ve spoileri var.. beyaz renkte.. 31.5 fiyatı
zaten sıfırı 32bin tl değilmi sportium ların fiyatı
Sportium dusunmuyorum.. Butcemide asar okadar param olsa rc bakarm.. Bugun red ve 2 arabaya baktim yarin buyuk ihtimal belli oluck bkalim hayirlisi. Tekrar soyluorum istanbulda temiz kirmizi gt varsa yarin aksama kadar hbr verirseniz cok sevinirim..
allah yardımcın olsun